Cornus kousa - Japonski cvetni dren
-
- Site Admin
Cornus kousa - Japonski cvetni dren
(Prenos iz arhiva)
-
Kar pogumno pojej! Je kar okusno, če posesaš iz olupka...
Moj je letos žal odvrgel prav vse plodove, lani jih je imel pa samo devet. Tako bom s poskušino počakala še eno leto._________________Instagram profil: @iva.grasa.ig
Dostop do spletne ankete:
https://forms.gle/S3bLBtqhbhK1q6M6A
Moj je letos žal odvrgel prav vse plodove, lani jih je imel pa samo devet. Tako bom s poskušino počakala še eno leto._________________Instagram profil: @iva.grasa.ig
Dostop do spletne ankete:
https://forms.gle/S3bLBtqhbhK1q6M6A
instagram: @iva.grasa.ig
spletna stran: www.tomatojunkie.eu
spletna stran: www.tomatojunkie.eu
-
-
O, zoyba, lepo lepo. ![Smile](images/smiles/icon_smile.gif)
Tista temna bi že lahko bila za probat. Meni je bil okus všeč, le malo več semen ima. Sem imela sorto, ki naj bi bila prav za jagode vzgojena. Pa jo je voluhar obdelal Cornus kousa Chinesis . Letos pa sem dobila podmladek od Dajmarja in še eno posebno kitajsko sorto Yang Mei, ki naj bi imela posebno okusne plodove.![Very Happy](images/smiles/icon_biggrin.gif)
![Smile](images/smiles/icon_smile.gif)
Tista temna bi že lahko bila za probat. Meni je bil okus všeč, le malo več semen ima. Sem imela sorto, ki naj bi bila prav za jagode vzgojena. Pa jo je voluhar obdelal Cornus kousa Chinesis . Letos pa sem dobila podmladek od Dajmarja in še eno posebno kitajsko sorto Yang Mei, ki naj bi imela posebno okusne plodove.
![Very Happy](images/smiles/icon_biggrin.gif)
-
Ali ima kdo izkušnje z vzgojo sadik s potaknjenci ? Jaz se trudim da bi ga vzgojila s podtaknjnci vendar mi ne uspe. Imam hormonski prašek, dala sem v šotne tablete(če sem kakšen drug grm želela razmnožit se mi je v teh tabletah sigurno ukoreninil), dobila sem seme od nekoga vendar mi ni kalilo.Neki vrtnar mi je svetoval cepljenje. Res nevem več kaj še naj probam. Si ga namreč zelo želim