Sladice brez sladkorja
-
- Site Admin
Sladice brez sladkorja
(Prenos iz arhiva)
-
Zanimajo me recepti za sladice brez sladkorja - poznate kakšenga?
S tem mislim brez belega sladkorja, rjavega sladkorja, javorjevega sirupa, stevie oz. drugega nadomestka sladkorja. Priporočam se tudi za kakšno dobro povezavo na zbirko takih receptov. Sedaj se znajdem včasih s (suhim) sadjem ali medom, včasih tudi s presnimi recepti, ampak skoraj vsi vsebujejo mlete datlje, to pa je počasi dolgočasno
Hvala!
S tem mislim brez belega sladkorja, rjavega sladkorja, javorjevega sirupa, stevie oz. drugega nadomestka sladkorja. Priporočam se tudi za kakšno dobro povezavo na zbirko takih receptov. Sedaj se znajdem včasih s (suhim) sadjem ali medom, včasih tudi s presnimi recepti, ampak skoraj vsi vsebujejo mlete datlje, to pa je počasi dolgočasno
![Very Happy](images/smiles/icon_biggrin.gif)
Hvala!
-
Na tej povezavi http://allrecipes.com/recipes/healthy-recipes/special-diets/sugar-free/main.aspx?Page=3#recipes se lahko najde veliko "sufar-free" receptov.
Treba je malo prebrskati. Nekateri imajo sladkor nadomeščen z nadomestki sladkorja, drugi pa tudi s hranili sladkega okusa, kot jih iščeš ti.
Sem prepričana, da boš našla kaj "uporabnega".
Lp.
Treba je malo prebrskati. Nekateri imajo sladkor nadomeščen z nadomestki sladkorja, drugi pa tudi s hranili sladkega okusa, kot jih iščeš ti.
Sem prepričana, da boš našla kaj "uporabnega".
Lp.
-
-
O, najlepša hvala, predvsem tale tuji link sem našla kar nekaj za sprobat! Hm, tako je s sladkorjem: pečem tudi z njim in z veseljem vse pohrustam, imam pa veliko raje sladico, ki ni nap. v 1/3 iz sladkorja. Počasi sem zmanjševala količino sladkorja v "navadnih" receptih in večinoma vse odlično uspe, tudi če je sladkorja bistveno manj kot v receptu. Potem sem pa kar začela brez pečt in je tudi super. Hvala še enkrat.
- Lpmami
- Kraj: Povlje (pod Storžičem), 620 mnm
- Kontakt:
Jaz tudi vztrajno zmanjsujem kolicine sladkorja (zaradi diabetesa) in sem tako cisto nenamerno - ko ponudim tako pecivo, ker drugega pac nimam (tudi ne kupujem) - vecino svojih obiskov navadila na zelo malo sladek okus. Pa se hvalijo ga, da je " fino, ko ni sam cukr"._________________Barvit pozdrav,
Ladka s Povelj, Bahnkova
Zelenjava, rastline za barvanje, sadje
Ladka s Povelj, Bahnkova
Zelenjava, rastline za barvanje, sadje