Nerine bowdenii

Odgovori
crtj-admin
Site Admin

Nerine bowdenii

Odgovor Napisal/-a crtj-admin »

(Prenos iz arhiva)
greeny

Odgovor Napisal/-a greeny »

Tudi tole sem kupil včeraj v Hoferju, pa me zanima, če ima kdo kakšne praktične izušnje. Naj bi bila prezimna do -15°C, pa na sončnem naj bi rada rasla. Cveti jeseni.

Nerine bowdenii
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

Kaj je pa bilo s tisto, ki si jo dal v spisek pri tvoji predstavitvi? Ni cvetela?
greeny

Danes sem dodal rastline, ki sem jih lani jeseni sadil in pa včeraj kupil Laughing . Pač tudi za mojo evidenco to tu pišem. Kako si pa to opazila? Si v iskalnik vpisala ime, pa je mojo temo ven vrglo? Laughing
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

Točno tako! Ampak najprej sem šla na Google pogledat, kakšen cvet naj bi imela, pa mi je nekaj v spominu kliknilo, da sem to rožico že enkrat videla na fotki. Najbrž takrat, ko sem brala tvoj spisek, pa me je zanimalo, kako izgleda.
greeny

No, pa cveti (oz. trenutno odcveta).

Od dveh posajenih rastlin ta cveti in so listi že odmrli, druga ima pa zelo lepe liste, ampak ne cveti Rolling Eyes . Bomo videli, kako bo drugo leto...

Sliko je upravitelj spletnega shranjevalnika Slikomat pobrisal in nadomestil z brezveznim reklamnim panojem, ki sem ga odstranila - uredila muha
greeny

Eno sem jeseni izkopal in shranil v kleti, drugo pustil zunaj (da jo stestiram).

Tale je prezimila zunaj in ji prav nič ne manjka:

Sliko je upravitelj spletnega shranjevalnika Slikomat pobrisal in nadomestil z brezveznim reklamnim panojem, ki sem ga odstranila - uredila muha

Ta druga je seveda dvakrat manjša, posajena dva tedna nazaj. Bomo videli jeseni, kako bo s cvetenjem.
Odgovori