Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Naša Munca...

crtj-admin
Site Admin

Naša Munca...

Odgovor Napisal/-a crtj-admin »

(Prenos iz arhiva)
JANEZ L

Odgovor Napisal/-a JANEZ L »

Prišla je pozno jeseni, od ne vem kje. Prvo se je naselila v svakovi delavnici a sem jo po nekaj mesecih spravil v hišo. Postala je prava razvajena "princeska", ki naj je v sobotni noči razveselila z naraščajem, seveda sem bil "babica" jaz in sem 2 urni porod spremljal in jo "cartal". Zadnji, tretji je po mukah prikukal na svet v nedeljo ob enih zjutraj. Po dolgih letih stereliziranih muc in kastriranih mačonov imamo zopet direndaj v hiši. Vesel sem za to in hvaležen, da moj Sin Boris vidi in doživi tisto prvinskost in neomadeževanost.

_________________S Spoštovanjem, LZ Janez L

...nor je tisti, ki ne poskusi in poskusiti, ni greh...
Marinka

Odgovor Napisal/-a Marinka »

Se mi kar milo stori ob takem prizoru. Takšni prišleki so najbolj cartljivi in se vtisnejo v srce._________________Začni dan z nasmehom in vse bo lažje!
bobolino

Odgovor Napisal/-a bobolino »

lepa mamica in mladički!_________________"But he that dares not grasp the thorn should never crave the rose."
Anne Brontë
JANEZ L

Evo naša Munca, pravkar prinesla prvi plen, svoji mladeži. Podgana! Maček, ki ujame podgano je pravi lovec in najboljši varuh vrta.

Če koga zanima, so na oddajo 2, od treh njenih mladičev. Lov imajo v genih, zato priporočam, za osebnega zaščitnika vašega vrta. Cena: "ZASTON" Very Happy_________________S Spoštovanjem, LZ Janez L

Aye-Aye

Odgovor Napisal/-a Aye-Aye »

Dobra reklama Janez L. Smile Saj bi vzela a imamo že dva taka najdenčka pa še sosedove. Tako da ne bo šlo. Razen tega pa nas še en sosed grdo gleda, je ravno danes razlagal drugi sosedi, koliko mačk je že naokoli in da bo treba nekaj naredit. Crying or Very sad
JANEZ L

So bili moji sosedje, isti "ljubitelji" naših mačkonov, a sem se z njimi pogovoril v govorici gluhonemih in je mir... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil_________________S Spoštovanjem, LZ Janez L

JANEZ L

Viskas ostaja pri hiši, Blacky in Kitty, sta na oddajo. Prvovrstni geni! Plemenska, vaška pasma! Very Happy Very Happy Very Happy_________________S Spoštovanjem, LZ Janez L

JANEZ L

Spoštovani! Zagrebite se za njene potomce. Mama Munca je pravkar ujela še miš. V pol ure podgana in miš. Imate take mačonarje? To so plemenjaki, ki vam obvarujejo vrt, pred vso glodavsko "nadlogo". Very Happy Very Happy Very Happy

_________________S Spoštovanjem, LZ Janez L

Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

Bravo munca! Mladičem pa privoščim kmetijo ali najmanj veeliik vrt. Ne tako, kot je v našem naselju, ko na 100 m2 prideta 2 mačka Rolling Eyes (miši pa lovimo s pastmi Evil or Very Mad ).
Odgovori