Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Rastlinjak - fotke

crtj-admin
Site Admin

Rastlinjak - fotke

Odgovor Napisal/-a crtj-admin »

(Prenos iz arhiva)
lera

Odgovor Napisal/-a lera »

Sem načela novo tem in v njej objavljam svoje slike rastlinjaka:

_________________lp

Lera
http://lera.moj-album.com
JANEZ L

Odgovor Napisal/-a JANEZ L »

Več, kot odlično. poklon poklon poklon_________________S Spoštovanjem, LZ Janez L

...nor je tisti, ki ne poskusi in poskusiti, ni greh...
Marjeta

Odgovor Napisal/-a Marjeta »

Kje je gumb, da všečkam? Smile
Lepe fotografije, lep rastlinjak, lepe rastline; vse pohvale!
paprika

Odgovor Napisal/-a paprika »

vidim da že tudi senčiš.
seba993

Odgovor Napisal/-a seba993 »

To je domače delo ali kupljeno?_________________LP seba993
bodika

Odgovor Napisal/-a bodika »

Lepo imaš urejeno v rastlinjaku,tako ti toča ne more do živega.
pajo

Odgovor Napisal/-a pajo »

seba993 je napisal/a:
To je domače delo ali kupljeno?

Nad vrati je napis od kje je doma. Lepo, da lepše ne more biti._________________Lj Šiška bolj natančno Koseze.
seba993

Odgovor Napisal/-a seba993 »

Schwarzmann...pa sem še gledal če kje piše pa sem nekak spregledal. Sam verjeten ni bil pocen.
Pa lepo je urejeno v njem._________________LP seba993
juglans

Odgovor Napisal/-a juglans »

Lera, tvoj rastlinjak je pa iz slike v sliko daljši. Laughing Vsaj prvih pet slik tako zgleda.
Verjetno si za vsak nov posnetek naredila dva koraka globlje v rastlinjak. Dobro izpade. Ko človeka "prime" je z vsakim korakom globlje v "situaciji".

Imaš pa lepo.
Me pa zanima glede sence. To je verjetno 45%-na mreža (ali nekaj takšnega) in sprašujem te, če jo imaš nameščeno celo poletje. Kako funkcionirajo rastline, se ne potegujejo navzgor, paradižnik lepo zori. Ker vročina je tako zagotovo precej znosnejša. Jaz bom moral pri sebi nekaj naštudirati, le da se mi zdi takšna mreža preveč močna. Morda pretiravam, povej.
Pa vidim, da te moti, ker se flance v platojih na tla priraščajo. Potem se pa stiropor lomi, gazdarica benti in je nasploh slaba volja. Kaj ne?

Dobro rihtaj.
Odgovori