Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Linum grandiflorum "Rubrum" - okrasni rdeči lan
-
- Site Admin
Linum grandiflorum "Rubrum" - okrasni rdeči lan
(Prenos iz arhiva)
-
-
muha je napisal/a: |
Ena njegovih dobrih lastnosti je, da zelo dolgo pocvita. Tudi sušo, ko enkrat vzklije, kar dobro prenaša. Semena so podobna industrijskemu lanu, se mi pa zdi, da so malce drobnejša. Letos sem sejala že doma pridelano seme . |
Super Muha.
Naš se je znašel v tisti mešanici cvetoče japonske trave(tema Ostalo). Moram biti na kaj pozorna pri semenu?
Evo, pa imam spet cvetoč okrasni lan! Seme iz Ukrajine z naročilom preko Češnce, kalivost 100 %.
Pred leti sem ga imela, od Sanjarke Ane, naše pokojne članice, pa mi je nekako ušlo seme.
Zdaj sem posadila tri predvzgojene sadike. Prvi štirje cvetovi so me razveselili danes, občudovali sta jih tudi najemodajalka in njena mami.
Škoda le, da s telefonom ne znam izostriti slike. Se mi zdi, da je izostrena solata, cvetovi lana so pa zamegleni._________________Barvit pozdrav,
Ladka s Povelj, Bahnkova
Zelenjava, rastline za barvanje, sadje