Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

GRAH - Carter's Daisy

crtj-admin
Site Admin

GRAH - Carter's Daisy

Odgovor Napisal/-a crtj-admin »

(Prenos iz arhiva)
Ivčk

Odgovor Napisal/-a Ivčk »

Srednje visoke rastline (ustavijo se nekje pri enem metru ali malo več) so izjemno močno rastoče, belo cvetoče z ogromnimi listi, debelimi stebli in so modrikasto nadahnjene.
Rodi obilico ogromnih strokov, ki so, dokler so mladi in ploščati, uporabni kot sladkorni grah, kasneje pa se napihnejo in postopoma napolnijo z debelim, sočnim sladkim zrnjem, ki je primerno za svežo uporabo, pri kuhi in za zamrzovanje.
Ena mojih najljubših sort in stalnica v mojem vrtu.

Letos sem vse pustila za seme, ker sem lani skoraj ostala brez, upam, da bo dovolj, da se sorta še nekoliko razširi, ker je res izjemno kvalitetna in redka. Izhaja iz Amerike, kjer se jo tudi ne dobi kar tako...

_________________Instagram profil: @iva.grasa.ig
Dostop do spletne ankete:
https://forms.gle/S3bLBtqhbhK1q6M6A
MARIJAV

Odgovor Napisal/-a MARIJAV »

Tale grahec je pa krasen!_________________Živeti na podeželju je najlepše!
Odgovori