Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Zvončnica

crtj-admin
Site Admin

Zvončnica

Odgovor Napisal/-a crtj-admin »

(Prenos iz arhiva)
Sanjarka Ana

Odgovor Napisal/-a Sanjarka Ana »

Če jo je preveč, pa postane prav odveč, nadležna in čisto sem že obupala kako se je znebiti.
Poganja na stotine rastlinic neprestano in pojma nimam od kod so tako množično prišle, saj je bila tu zgolj zapuščena trata na kupu gradbenih odpadkov in pet grmičkov.

Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

Je trajnica, ki se razmnožuje tudi s plazečimi koreninami. Ne pomaga drugo, kot večkrat letno (po dežju) globoko puljenje korenin. In nikar pustiti, da semeni. Po 3 letih takega ravnanja sem jo uspela skoraj izkoreniniti tam, kjer mi ne ustreza.
Odgovori