Kaj pa ta počne
-
- Site Admin
Kaj pa ta počne
(Prenos iz arhiva)
-
http://www.youtube.com/watch?v=mMtUqUE6RYQ&feature=youtu.be_________________Več jih posadiš, več jih ostane za tabo....
- Lpmami
- Kraj: Povlje (pod Storžičem), 620 mnm
- Kontakt:
- Lpmami
- Kontakt:
-
"podcepi" podlago za zračno koreninjenje, .... bi rekel.
Zgleda tako, kot da se matična rastlina ne korenini, pa si pomaga s podlago katero cepi in nanjo hkrati "namontira" še vlažen substrat.
Ne vem zakaj ne poizkusi s kakšnim sejancem, ... pravzaprav se možak verjetno "igra" in preizkuša kaj vse rastlina sprejme.
Na primer kot jaz, ki sem pred tednom odstranil skoraj podrto ograjo od cepljene jablane (furmanova Dolenjska voščenka) in ovce (prasice!!!!!!!!!!
) so obžrle lubje do tal.
Nekako sem upal, da jo bodo pustile pri miru, saj ni imela več listov.
Gazda gleda v stran, jaz pa krepim pozitivno razmišljanje.

Zgleda tako, kot da se matična rastlina ne korenini, pa si pomaga s podlago katero cepi in nanjo hkrati "namontira" še vlažen substrat.
Ne vem zakaj ne poizkusi s kakšnim sejancem, ... pravzaprav se možak verjetno "igra" in preizkuša kaj vse rastlina sprejme.
Na primer kot jaz, ki sem pred tednom odstranil skoraj podrto ograjo od cepljene jablane (furmanova Dolenjska voščenka) in ovce (prasice!!!!!!!!!!

Nekako sem upal, da jo bodo pustile pri miru, saj ni imela več listov.
Gazda gleda v stran, jaz pa krepim pozitivno razmišljanje.

-
juglans je napisal/a: |
"podcepi" podlago za zračno koreninjenje, .... bi rekel. Zgleda tako, kot da se matična rastlina ne korenini, pa si pomaga s podlago katero cepi in nanjo hkrati "namontira" še vlažen substrat. Ne vem zakaj ne poizkusi s kakšnim sejancem, ... pravzaprav se možak verjetno "igra" in preizkuša kaj vse rastlina sprejme. Na primer kot jaz, ki sem pred tednom odstranil skoraj podrto ograjo od cepljene jablane (furmanova Dolenjska voščenka) in ovce (prasice!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nekako sem upal, da jo bodo pustile pri miru, saj ni imela več listov. Gazda gleda v stran, jaz pa krepim pozitivno razmišljanje. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
A prov do belega in a gre mogoce kje lubje po celi dolzini "obzrtega"?
- Lpmami
- Kontakt: