Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Jajčevec, ki ne greni

crtj-admin
Site Admin

Jajčevec, ki ne greni

Odgovor Napisal/-a crtj-admin »

(Prenos iz arhiva)
živa
Kraj: Žiri-NM

Odgovor Napisal/-a živa »

Mogoče napačen naslov.
Želim le izvedeti, kateri jajčevci ne postanejo grenki. Priznam, da nisem pregledala starih strani in bi rada po bližnjici prišla do odgovora. Embarassed Embarassed Embarassed

Sem nova na tem področju in baje jih je treba posoliti, da gre grenkoba ven.

vnaprej hvala za odgovor._________________Lp, Živa
Irena

Odgovor Napisal/-a Irena »

Beli sigurno ne grenijo. Po mojih izkušnjah grenijo črni.

Irena
zoyba

Odgovor Napisal/-a zoyba »

TURKISH ORANGE gojim že več let. Sigurno ne grenijo! Še link: http://www.askchefdennis.com/2010/08/turkish-orange-eggplants-the-real-story/_________________Robert
pika

Odgovor Napisal/-a pika »

Grenijo vsi jajčevci, ko so preveč zreli.
Irena

Odgovor Napisal/-a Irena »

Pika, imaš prav, prezreli so vsi grenki. Samo tisti, ki so že po naravi grenki, pa sploh.

Irena
Garden-ja

Odgovor Napisal/-a Garden-ja »

Meni najmanj grenijo tisti, ki niso podolgovati ampak v obliki solze in svetlo vijolične barve. Ko kupim sadike, je to sorta Beatrice._________________Imenuj mi vrtnico in povem ti zgodbo ...
Odgovori