Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

prosim za pomoč...

crtj-admin
Site Admin

prosim za pomoč...

Odgovor Napisal/-a crtj-admin »

(Prenos iz arhiva)
humus

Odgovor Napisal/-a humus »

Lep pozdrav vsem članov foruma...

verjetno ste opazili, da v preteklem letu nisem preveč sodeloval na formu... bil sem zelo zaposlen z doktoratom, zato Vas lepo prosim, če bi mi lahko pomagali.

Delam raziskavo o kakovosti informacij, ki traja okoli 30 min - poizkusili smo jo narediti čim bolj animirano in zanimivo.

Ni zahtevanega nobenega predpogoja za reševanje... prav tako ni pravilnih odgovorov, zanima me zgolj mnenje različnih ljudi.

Zaželjeno je, da rešuješ na stacionarnem ali prenosnem računalniku v chromu ali firefoxu (izjemoma lahko tudi explorer).

Dodatno bom zelo vesel, če boste delili še s kom.

Povezava do ankete: http://bit.ly/InfQ-igra

Par slikic iz raziskave:

Uporabniški avatar
lpmami
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a lpmami »

humus je napisal/a:
Zaželjeno je, da rešuješ na stacionarnem ali prenosnem računalniku v chromu ali firefoxu (izjemoma lahko tudi explorer).

Meni tale izjema ne deluje. Po prvi strani s splošnimi podatki ne morem nikamor naprej._________________Barvit pozdrav,
Ladka s Povelj, Bahnkova
Zelenjava, rastline za barvanje, sadje
figula

Odgovor Napisal/-a figula »

- urejeno

- žalostna realnost našega časa - če nimaš FB - si ne moreš izboljšati rezultata Rolling Eyes Evil or Very Mad Laughing Laughing

- upam, da bodo povzetki in dognanja tudi tukaj objavljeni
Oreo

Odgovor Napisal/-a Oreo »

Done! Smile_________________Oreo
humus

lpmami je napisal/a:
humus je napisal/a:

Meni tale izjema ne deluje. Po prvi strani s splošnimi podatki ne morem nikamor naprej.

Se opravičujem za nevšečnost,
a so bila izpolnjena vsa polja?
humus

figula je napisal/a:
- urejeno

- žalostna realnost našega časa - če nimaš FB - si ne moreš izboljšati rezultata Rolling Eyes Evil or Very Mad Laughing Laughing

- upam, da bodo povzetki in dognanja tudi tukaj objavljeni

Hvala za pripravljenost za deljenje preko FB. Vas mogoče lahko raje nagradim, s kakšnimi sadikami malin ali robid, oziroma tinkturo (enako tudi druge)?

V kolikor tudi druge zanima dogajanje, bom z veseljem objavil ugotovitve.
Prav tako lahko delite povezavo do razsikave tudi z drugimi.
humus

Oreo je napisal/a:
Done! Smile

Najlepša hvala. Vam je bila raziskava všeč?
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

Na sredi ankete sem obupala Embarassed . Da bi jo izpolnila, kot se spodobi, bi mi šlo preveč časa, klikati na "ne vem", "sem nevtralen" se mi pa ni zdelo prav.

Ampak sedaj vsaj vem, da v Evropi obstaja tudi oksitanščina Wink .
Uporabniški avatar
Melona
Kraj: Litija

Odgovor Napisal/-a Melona »

Opravljeno, deljeno in ja, tudi mene bi zanimali rezultati. Srečno želim z doktoratom!
Odgovori