Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

sangue di bue?

Moderator: Melona

crtj-admin
Site Admin

sangue di bue?

Odgovor Napisal/-a crtj-admin »

(Prenos iz arhiva)
filifero

Odgovor Napisal/-a filifero »

Zdravo! Zanima me, ce nekdo ve kako se rece po slovensko gnojilo sangue di bue. Hvala! Smile
Garden-ja

Odgovor Napisal/-a Garden-ja »

Na slovenske trziscu prodajajo samo tuje preparate te sestave tako da bos karkoli na embalazi dobil v tujem jeziku, pri nas na Obali je gor kar "sangue di bue", na etiketi je prevod naravno gnojilo ali kaj podobnega._________________Imenuj mi vrtnico in povem ti zgodbo ...
filifero

Hvala Garden-ja. Kje ga najdem v Kopru?
Garden-ja

Verjetno v Agrariji, ce kje. Ga ni lahko dobit. Zakaj pa ga nekupis v Italiji? Poleg tega je cenejsi._________________Imenuj mi vrtnico in povem ti zgodbo ...
filifero

Res je. Lahko skocim do Rabuiese. Hvala Smile
Garden-ja

Malenkost. Poglej pri Marinazu v Miljah._________________Imenuj mi vrtnico in povem ti zgodbo ...
Odgovori