Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Melusina

Moderator: Melona

crtj-admin
Site Admin

Melusina

Odgovor Napisal/-a crtj-admin »

(Prenos iz arhiva)
klemenv

Odgovor Napisal/-a klemenv »

Cudovita vrtnica, ki me je presenetila s precudovitim vonjem.

Zal so mi jo poslali v cetrtek in je bila cez vikend na posti. Skoraj bi jo vzelo. Vseeno se je obdrzala.
voda

Odgovor Napisal/-a voda »

klemenov, verjamem, da je čudovita vrtnica, ampak slika sploh "ni čudovita" namreč dolga je kot ponedeljek in te prosim da jo daš v "normalo", ker me pri takih dolgih in širokih mine volja občudovanja. mislim, da ne samo mene. lpvoda

PS: ob taki projekciji slike, potegneš in prisiliš v sodelovanje "na dolgo ruto" tudi druge tekste tako mine cel teden dokler kaj prebereš ali vidiš. res je lepa vrtnica (a vonja ni zaznati). še enkrat lpvoda_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
Nazadnje urejal/a voda 04 Jun 2015 22:28; skupaj popravljeno 1 krat
Uporabniški avatar
lpmami
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a lpmami »

Tudi mene Sad_________________Barvit pozdrav,
Ladka s Povelj, Bahnkova
Zelenjava, rastline za barvanje, sadje
Odgovori