Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Večerni obisk

crtj-admin
Site Admin

Večerni obisk

Odgovor Napisal/-a crtj-admin »

(Prenos iz arhiva)
cinija1

Odgovor Napisal/-a cinija1 »

Vsako noč, pravzaprav zvečer, ko se stemni, grem na teraso še malo počit, tako lepo čisto sama. Pa nisem dolgo sama, dobim obisk. Takole primašira
Shrani.si Shrani.siShrani.si
Lepo vas pozdravljava jaz in moj obiskovalec
cinija_________________Rože je na vrtu plela, pela pesem je glasno...
MARIJAV

Odgovor Napisal/-a MARIJAV »

Ijoj, kako je luštkan. Tudi pri nas hodi ponoči jest, kar našima mačkoma ostane. Če pridemo naokoli, se pa hitro skrije in steče za vogal, le enkrat je bil tako lačen, da smo ga nekaj minut gledali, on je pa nemoteno mlaskal, ko sem se pa spomnila na fotoaparat, pa je že odhlačal._________________Živeti na podeželju je najlepše!
Uporabniški avatar
lpmami
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a lpmami »

Kakšen fleten obisk!
Me pa zanima, če je na zgornjih dveh slikah cvetoča jakobinija._________________Barvit pozdrav,
Ladka s Povelj, Bahnkova
Zelenjava, rastline za barvanje, sadje
cinija1

Odgovor Napisal/-a cinija1 »

Ja je Jakobinija. Sedaj ima samo en cvet. Imela jih je veliko in zelo velikih. Sem jih porezala in že poganja izza listov nove vrhece in bo tudi cvetela še.
lp cinija_________________Rože je na vrtu plela, pela pesem je glasno...
Uporabniški avatar
lpmami
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a lpmami »

Sem jo že imela: čudoviti temno zeleni bleščeči listi in razkošno cvetje nežne barve..._________________Barvit pozdrav,
Ladka s Povelj, Bahnkova
Zelenjava, rastline za barvanje, sadje
Odgovori