Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Imperata cylindrica Red baron
-
- Site Admin
Imperata cylindrica Red baron
(Prenos iz arhiva)
juglans je napisal/a: |
Jaz ne vem kdo je bil ta baron, . |
Najslavnejši letalec prve svetovne vojne.
tako je muha in so ga prav britanski letalci spoštovali in "častili" kljub temu, da je bil na nasprotni nemški strani. lpvoda_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
Ohoj, juglans! Vračam pozdrave, pravzaprav vse lepo pozdravljam. Se pa kar tukaj, opravičujem tudi tistim, ki jim nisem odgovarjala. Upam da se popravim in se oglasim bolj na pogosto. Saj vas spremljam, zdaj spet malo več, in v zakulisju malo sodelujem. Nekako težko pojasnim "kaj dogaja". Upam, da bo minilo, tole čudno obdobje.
Muha, sem prebrala, da je lahko ta trava tudi precej invazivna, a verjetno ne pri nas. A vseeno jo je dobro opazovat.
Muha, sem prebrala, da je lahko ta trava tudi precej invazivna, a verjetno ne pri nas. A vseeno jo je dobro opazovat.
A-A: Kar verjamem, da je invazivna. To je dobro pokazala v koritu, kjer sem jo sadila na sredino kot popestritev zasaditve, jeseni je pa lezla ven vsepovsod. Ravno to je bil razlog, da sem jo posadila na prosto, na brežino pod skalnjakom, v skromno zemljo. Tam se zaenkrat ne širi, čeprav ji letos teče tretje leto.