Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Prekucnik Muck Truck
-
- Site Admin
Prekucnik Muck Truck
(Prenos iz arhiva)
Zdravo,
Zanima me kaj si mislite o tem ročnem prekucniku namesto samokolnice?
Naš teren ima nekaj naklona in je občasno šajtrga kar problematična...
Našel sem zastopnika za Muck Truck -e v Ljubljani
http://ellag.si/mucktruck.html
Bi se obnesel v vsakdanji uporabi?
Lp
Zanima me kaj si mislite o tem ročnem prekucniku namesto samokolnice?
Naš teren ima nekaj naklona in je občasno šajtrga kar problematična...
Našel sem zastopnika za Muck Truck -e v Ljubljani
http://ellag.si/mucktruck.html
Bi se obnesel v vsakdanji uporabi?
Lp
Če tele cene držijo, se bom raje še naprej držala naše dobre stare karjole s pogonom na 3 WD (eno kolo in dve nogi )
JJN: ga ti sam nameravaš kupiti? Za kakšen teren ga boš uporabljal? (razen, če je Dajmar uganil pravo)
JJN: ga ti sam nameravaš kupiti? Za kakšen teren ga boš uporabljal? (razen, če je Dajmar uganil pravo)
Ja in ne.
Recimo, da si s samokolnico cel dan v delu in ni narejenega nič, za traktor si pa malo premajhen. Kako potem naprej?
Traktor rabljen je x € plus prikolica x € plus streha, da kompozicije ne pere dež napram malo večji 4x4 karjoli. Velik plus.
S traktorjem pa je resnica, da se da narediti še mnogo drugih del, ki jih s to igračo ne moreš. V tem primeru je minus.
Recimo v takšnem primeru se mi zdi uporabna reč, sicer pa za manjša podjetja gradbene stroke in sorodnih del tudi.
Recimo, da si s samokolnico cel dan v delu in ni narejenega nič, za traktor si pa malo premajhen. Kako potem naprej?
Traktor rabljen je x € plus prikolica x € plus streha, da kompozicije ne pere dež napram malo večji 4x4 karjoli. Velik plus.
S traktorjem pa je resnica, da se da narediti še mnogo drugih del, ki jih s to igračo ne moreš. V tem primeru je minus.
Recimo v takšnem primeru se mi zdi uporabna reč, sicer pa za manjša podjetja gradbene stroke in sorodnih del tudi.
muha je napisal/a: |
Če tele cene držijo, se bom raje še naprej držala naše dobre stare karjole s pogonom na 3 WD (eno kolo in dve nogi ) JJN: ga ti sam nameravaš kupiti? Za kakšen teren ga boš uporabljal? (razen, če je Dajmar uganil pravo) |
Bom preveril kakšne so cene, zaenkrat sem samo videl oglas na facebooku...
Verjetno ja, terena je lih toliko, da včasih ne dohajam karjole..
Se bom malo pozanimal o cenah
Mene tudi zanima tale igračka, zelo bi mi olajšala delo, saj veliko uporabljam samokolnico, saj do njive, ki je sredi gozda nimam dostopa z avtom, tudi vrt je težko dostopen in bi bila tole res dobra rešitev. Cena pa je res kar huda, vsaj za moj žep. Ja, saj vem, vsaka taka igračka stane, in potem še priključki, ki bi tudi prav prišli.
No na netu je že kar veliko takih igračk. Prav tega ima tudi svet strojev pa podoben in lažji powerboss-mini-dumper, cene so tu nekje. Potem je tu še električna varianta. Pa prav navadna samokolnica z električnim motorjem , ki pride dosti ceneje, le ni več tako komfortna.
Če pogledamo na tuje pa se cene že kar lepo spustijo in tudi izbire je še več. Recimo tale Zipper je kar lušten. No bi se kaj našlo na ebayu je nekako vse na enem mestu.
Se še kdo zanima za tele dumperje, je že kaj gledal, kaj se splača? JNN kaj praviš, kaj je treba gledati pri nakupu? Hvala!
No na netu je že kar veliko takih igračk. Prav tega ima tudi svet strojev pa podoben in lažji powerboss-mini-dumper, cene so tu nekje. Potem je tu še električna varianta. Pa prav navadna samokolnica z električnim motorjem , ki pride dosti ceneje, le ni več tako komfortna.
Če pogledamo na tuje pa se cene že kar lepo spustijo in tudi izbire je še več. Recimo tale Zipper je kar lušten. No bi se kaj našlo na ebayu je nekako vse na enem mestu.
Se še kdo zanima za tele dumperje, je že kaj gledal, kaj se splača? JNN kaj praviš, kaj je treba gledati pri nakupu? Hvala!