Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Jajčevci 2017

Odgovori
crtj-admin
Site Admin

Jajčevci 2017

Odgovor Napisal/-a crtj-admin »

(Prenos iz arhiva)
bodika

Odgovor Napisal/-a bodika »

Muha seme tvojih malancan je že pognalo.Presenetljivo hitro.Sejala sem jih 9.2. .Danes so pokukale iz substrata.So pa stebelca in mala listka svetlo rumeni.No,bom videla kako se bodo razvijale naprej.
metuljc
Kraj: Rimske Toplice

Odgovor Napisal/-a metuljc »

Bodo, bodo, že nekaj ur na svetlem jih bo obarvalo v zeleno, svetloba spodbuja nastanek zelenega barvila, klorofila. Pazi nanje, morebitnih viškov ne bo težko oddati. Wink
Ivčk

Odgovor Napisal/-a Ivčk »

Tudi meni so muhina semena lepo pognala iz zemlje, posejala sem jih približno polovico čisto za probo v neko korito, pa je vse lepo ven prišlo. Tako drugih jajčvcev letos verjetno sploh sejala ne bom. Bodo tile zadostovali..._________________Instagram profil: @iva.grasa.ig
Dostop do spletne ankete:
https://forms.gle/S3bLBtqhbhK1q6M6A
Aye-Aye

Odgovor Napisal/-a Aye-Aye »

muha je napisal/a:

Ime, ki sem ga dobila s semeni, me bega, zato ga boza naprej označila kar Pusa Purple od Ane . Besedica "long" iz originalnega imena se ni namreč z ničemer upravičila. Confused

Če bo imel morda kdo sadiko viška tele Muhine se priporočam, menjam lahko tudi za kitajsko dolgo pisano (do 40 cm Shocked - bomo še videli) takole naj bi izgledala
mil

Odgovor Napisal/-a mil »

Pozdrav

Bova naredili zamenjavo, odstopim ti lahko pet rastlinic.

Lepo bodi, Mil
Aye-Aye

Odgovor Napisal/-a Aye-Aye »

Super, Mil! zdaj sem pa dobila ponudb Very Happy , tudi preko ZS . Hvala vsem!

Vsekakor bova menjali pa še semena, kot si zadnjič napisala v nakupih prek spleta, da si želiš, ti lahko nekaj dam. Se zmeniva na ZS. Wink
tajana

Odgovor Napisal/-a tajana »

Danes sem nasla na gredi en v jeseni pozabljen plod jajcevca. Ko sem odprla lupino, najdem notri polno vzklilih semenk. Previdno sem jih premestila v posodo na zemljo in sedaj cakam kaj bo. Upam da mlade rastlinice._________________CARPE DIEM
voda

Odgovor Napisal/-a voda »

tajana podobno se dogaja s pardižniki, imaš notri v plodu same sklijane semenke. lpvoda_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
brbr

Odgovor Napisal/-a brbr »

Tudi moji "muhini" jajčevci so lepo in hitro vzklili. Od devetih jih je osem zunaj... Popravljam - vsi so zunaj Very Happy_________________naredimo svet lepši
Odgovori