Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Naš šolski ,,projekt,,
-
- Site Admin
Naš šolski ,,projekt,,
(Prenos iz arhiva)
-
Ker se vas je kar nekaj odzvalo moji prošnji po novih sadikah, je čas da tudi mi damo kakšno povratno informacijo.Kot ze veste, pri obnovljeni šoli poskušamo z otroci uredit okolje.Otroci so naredili visoko gredo, posadili sadike balkoničarjev ,ki bodo šli v gredo.
Zadaj za gredo se vidi leseni podest (naredil nam ga je ljubeznivi vaščan) kjer bodo stale klopi in miza, ki samo še čakajo na barvanje.
S prodajo starega papirja so otroci zaslužili nejaj denarja in si z njim kupili češnjo
od sadja imajo še trto in šljivo(vojvodjanska lepotica)
Nekaj malin rdečih in rumenih
aronijo.rdeči ribez
jaz sem se lotila urejanja okrasnih rastlin.
Posajene so že potonika
hermelika
[img
žajbelj
Tu je še Hotel za žuželke
pa še detalji iz skalnjaka
Ta detalj je pa pred samim vhodom v šolo in ni še dokončan.Ko bo, kar bo prav kmalu, slikam znova
Za danes toliko.Jutri nove slikice.Za pokazat je še veliko ker smo z otroci in našo učiteljico zelo pridni.
Zadaj za gredo se vidi leseni podest (naredil nam ga je ljubeznivi vaščan) kjer bodo stale klopi in miza, ki samo še čakajo na barvanje.
S prodajo starega papirja so otroci zaslužili nejaj denarja in si z njim kupili češnjo
od sadja imajo še trto in šljivo(vojvodjanska lepotica)
Nekaj malin rdečih in rumenih
aronijo.rdeči ribez
jaz sem se lotila urejanja okrasnih rastlin.
Posajene so že potonika
hermelika
[img
žajbelj
Tu je še Hotel za žuželke
pa še detalji iz skalnjaka
Ta detalj je pa pred samim vhodom v šolo in ni še dokončan.Ko bo, kar bo prav kmalu, slikam znova
Za danes toliko.Jutri nove slikice.Za pokazat je še veliko ker smo z otroci in našo učiteljico zelo pridni.
-
Bravo za tale projekt!_________________~~~~****~~~~****~~~~
http://poosmiinpol.blogspot.com/
-