Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Brad's Atomic Grape
-
- Site Admin
Brad's Atomic Grape
(Prenos iz arhiva)
Na fotografijah je zelo lep, zanimiv, poseben. Opisa ni veliko, zato z zanimanjem spremljam njegovo rast. Videti je, da je zgoden, saj je prvi od mojih paradižnikov, ki sem jih sejala marca, naredil plodek.
Dodala sem link od originalne slike Baker Creek:
http://www.rareseeds.com/brad-s-atomic-grape-tomato/Nazadnje urejal/a Plamenka 25 Jul 2017 13:04; skupaj popravljeno 1 krat
Dodala sem link od originalne slike Baker Creek:
http://www.rareseeds.com/brad-s-atomic-grape-tomato/Nazadnje urejal/a Plamenka 25 Jul 2017 13:04; skupaj popravljeno 1 krat
Tole so malce bolj zreli plodovi. Najbrž nikoli ne bodo tako pisanih barv, kot so na sliki od Baker Creek. Tudi notranjost ni rumena. Pri bolj zrelih je malce bolj roza ali rdečkasta-na spodnji sliki tisti na desni. Zgleda, da se jih trga, ko so zelo mehki, da je bolje čakati dlje. Tisti, ki so notri bolj roza, so kar dobrega okusa, sladki.
Saj je kar v redu paradižnik, tudi zelo roden in kar lep za pogledat.
V prvi prispevek sem dodala link do originalne slike Baker Creek - za primerjavo.
Saj je kar v redu paradižnik, tudi zelo roden in kar lep za pogledat.
V prvi prispevek sem dodala link do originalne slike Baker Creek - za primerjavo.
Tole je meni po okusu daleč najboljši paradižnik, kar sem jih imela. Zraste visoko, rodi odlično, ne poka. Zori pa bolj pozno in postopoma, trenutno imam na sadiki še kakih 30 plodov - seveda v plastenjaku, zunaj še nisem imela nasajenega. Najboljši je, ko imaš občutek, da še ni čisto zrel, kot na prerezu.
Dva zrela in ostali nezreli:
_________________Živeti na podeželju je najlepše!
Dva zrela in ostali nezreli:
_________________Živeti na podeželju je najlepše!