Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Moderatorka foruma o vrtnicah

Moderator: Melona

crtj-admin
Site Admin

Moderatorka foruma o vrtnicah

Odgovor Napisal/-a crtj-admin »

(Prenos iz arhiva)
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

Drage vrtničarke,

dodelili smo vam novo skrbnico vrtnic - moderatorko Melono, zadnje čase najbolj aktivno vrtničarko. V vodstvu foruma upamo, da smo dobro izbrali, enakega mnenja je tudi Garden-ja, ki svojega dela gotovo ne bi predala v nevešče roke.

Garden-ja se bo seveda še kaj oglašala, forumu in vrtnicam se ni odpovedala, ne utegne pa poleg vseh drugih zadolžitev skrbeti še za urejanje foruma.
Sončna

Odgovor Napisal/-a Sončna »

Melona, malo moramo obuditi ta forum. Kaj praviš?
Bi morale imeti kako temo npr. kako smo ta teden pocrkljale vrtnice Very Happy
Sama sem danes neverjetno hitro dobila paket iz Anglije, z novima sortama angležinj(Emily Bronte in The mill on the floss)
Uporabniški avatar
Melona
Kraj: Litija

Odgovor Napisal/-a Melona »

Pozdrav vsem tu gori!

Kot sem povedala že Gardenji; če bi vedela, da bo pomagalo in bi jo s tem priklicala nazaj, takoj naredim kakšno traparijo Wink ! Ker pa vem, da to ni rešitev, se bom potrudila po najboljših močeh. Časa itak nikoli ni dovolj, ne poznam nikogar, ki bi se pritoževal, da mu ostaja. Ampak za pašo med vrtnicami sem ga imela vedno.

Kot praviš, Sončna, tudi jaz bi rada, da bi bil forum bolj živ. Pogrešam debate, fotografije, naše trnaste zgode in nezgode. Prav dobro vem, da se po znanju z Gardenjo ne morem kosati. In se seveda ne nameravam. Zadovoljna bom, če naredimo živžav, vsaj približno podoben, kot je že bil. Da bo veselje sesti pred računalnik, ker je gotovo kdo kaj napisal. Upam, da nam skupaj uspe.

cinija1

Odgovor Napisal/-a cinija1 »

Hojla

Gardenje ne poznam, poznam pa Melono. Res je fajn punca. Glede strokovnosti glede vrtnic pa ne morem globlje komentirat, ker sem "prekratka". A vseeno jih imam nekaj, ker jih imam rada.

Ko pa se v živo pogovarjaš z Melono vidiš, da ona bruha znanje o vrtnicah.
Lepo zna pa povedati marsikaj tudi takim, kot sem jaz.

Melona vse čestitke in uspešno skrbništvo.

Lep pozdrav
cinija_________________Rože je na vrtu plela, pela pesem je glasno...
notranjka

Odgovor Napisal/-a notranjka »

Super za novo cvetočo moderatorko !!!_________________~~~~****~~~~****~~~~
http://poosmiinpol.blogspot.com/
katarinav

Odgovor Napisal/-a katarinav »

Krasno za novo moderatorko in zelo bi bila vesela,če bi bi bilo več živžava med vrtnicami. na rožco
Uporabniški avatar
Plamenka
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

Vesela sem, da imaš voljo, energijo in pripravljenost za moderatorstvo. Tudi jaz upam, da bodo vrtnice skupaj z našimi debatami spet zaživele tudi na Gartlcu, ne samo v naših vrtovih. Wink
Poezija

Odgovor Napisal/-a Poezija »

Zelo podpiram to odločitev. Čas je povedal svoje, da je res potrebno spet na novo zagnati in osvežiti javljanja. In Melona ja, ta je taprava!

Garden-ji pa velika, velika zahvala za nazaj in prve zasevke tako lepe okuženosti z vrtnicami, ki nam je vsem dala toliko veselja.

Jaz bom te mesece sicer zaradi obveznosti zelo zasedena, bom pa upam uspela vzeti si čas, tudi če ga ne bo in se posvetila kraljicam cvetja.

Vidim, da si napisala že članek iz Arboretuma-grem brat Very Happy_________________Usmerimo se k soncu in sence bodo ostale za nami.
mil

Odgovor Napisal/-a mil »

Pozdrav

Draga Melona, veliko moči in veselja pri obliukovanju te teme. Hvala tudi Gardenji, veliko sem se naučila, seveda pa se je še več za naučiti.

Lepo bodimo, Mil
Odgovori