Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Revije o vrtu, rožah, zelenjavi

crtj-admin
Site Admin

Revije o vrtu, rožah, zelenjavi

Odgovor Napisal/-a crtj-admin »

(Prenos iz arhiva)
javrgar

Odgovor Napisal/-a javrgar »

Za osebo, ki se dolgočasi v bolniški postelji, ima pa veliko veselje do vrta, rož, zelenjave, iščem ustrezne revije. Da ne bi kar tako na slepo brskal po trgovinah in trafikah - katere so to ?
Zaenkrat sem našel Rože in vrt , ki izhaja mesečno. Še kakšen predlog ? Enako velja za kulinariko.____________________
tajana

Odgovor Napisal/-a tajana »

Imam nekaj starejsih stevilk revij Ponagaj si sam, Biobrazda in Narava zdravi. Tematika je itak stalno aktualna. Ce ji je kaj od tega vsec, lahko posljem po posti._________________CARPE DIEM
javrgar

Odgovor Napisal/-a javrgar »

hvala za predloge, bom najprej pogledal v trafiki.
Včeraj pa sem kupil Lep vrt in naravna lekarna.____________________
Žlehtnoba

Odgovor Napisal/-a Žlehtnoba »

tajana je napisal/a:
Imam nekaj starejsih stevilk revij Ponagaj si sam, Biobrazda in Narava zdravi. Tematika je itak stalno aktualna. Ce ji je kaj od tega vsec, lahko posljem po posti.

Hahaha, se opravičujem za nespodobno smetenje v temi, ampak na prvo sem prebral "PONAGAJAJ SI SAM" Laughing

(no za smeh itak pravijo, da je pol zdravja, druga polovica pa...) Wink_________________go with your instinct to live as you want
tajana

Odgovor Napisal/-a tajana »

Ja saj si me res nasmejal (to je koristno za zdravje). In tudi tiskatski skrat se je res vmesal. Revija se imenuje Pomagaj si sam._________________CARPE DIEM
Odgovori