Zemeljski mandelj
-
- Site Admin
Zemeljski mandelj
(Prenos iz arhiva)
-
Lani sem jih imela posajene. Dobila sem jih od prijazne forumasice. Lepo so rastli. In jaz sem jih pridno zalivala. V jeseni pa sem razocarana ugotovila, da je vse plodove pojedel voluhar, meni pa je pustil le travo - nadzemni del. Tudi za seme jih nisem dobila. Zal. Kje se lahko kupi seme oz plodove za sajenje pa tudi zal ne vem._________________CARPE DIEM
-
Uspevajo, a ne v takšnih šopih, kot je videti na slikah po internetu.
Letos jih imam v visokih gredah v rastlinjaku in jih še nisem izkopala, tako da še ne vem ali bo pridelek kaj drugačen kot v loncih.
Če jih ne bo kaj prida, se z njimi ne bom več ukvarjala.
Kupiš lahko cele v "zdravih" tgovinah (kot so Kalček in Vitacare). Pred setvijo jih ene 2 dni namakaj, ker so trdi kot jeklo. Znajo kar dolgo kaliti, zato ne obupat.
Letos jih imam v visokih gredah v rastlinjaku in jih še nisem izkopala, tako da še ne vem ali bo pridelek kaj drugačen kot v loncih.
Če jih ne bo kaj prida, se z njimi ne bom več ukvarjala.
Kupiš lahko cele v "zdravih" tgovinah (kot so Kalček in Vitacare). Pred setvijo jih ene 2 dni namakaj, ker so trdi kot jeklo. Znajo kar dolgo kaliti, zato ne obupat.
- muha
- Site Admin
- Kraj: Medvode okolica
Če prav razumem gre za rastlino, ki že ima svojo temo. . Z pogovori nadaljujte prosim tam.