Stran 1 od 1
Palačinke malo drugače
Objavljeno: Če Jan 01, 1970 1:00 am
Napisal/-a crtj-admin
(Prenos iz arhiva)
Objavljeno: To Jan 08, 2019 2:00 pm
Napisal/-a MijaLan
Njamsi! ;)
Iz kislega zelja je zelo dober tudi narastek z rižem in mletim mesom, zalit z jajcem, malo mleka in smetane.
Objavljeno: To Jan 08, 2019 2:36 pm
Napisal/-a metuljc
MijaLan je napisal/a: |
Njamsi! ;)
Iz kislega zelja je zelo dober tudi narastek z rižem in mletim mesom, zalit z jajcem, malo mleka in smetane. |
Drži, lahko celo tako, da je ena plast krompir, druga riž. Porabiš ostanke v novi jedi.
Objavljeno: To Jan 08, 2019 4:26 pm
Napisal/-a lpmami
Ena kuharica je povedala, da danes ni več moderno porabiti ostankov, ampak v recept vključiš "termično obdelane" sestavine _________________Barvit pozdrav,
Ladka s Povelj, Bahnkova
Zelenjava, rastline za barvanje, sadje
Objavljeno: To Jan 08, 2019 5:09 pm
Napisal/-a Andrej Banko
Prekrasni, novi, nori svet s to zmešano politično in ostalo vsiljeno korektnostjo in "olepšavami".
Kozlam ! Pa ne zaradi ostankov...
Objavljeno: Če Jan 10, 2019 2:49 pm
Napisal/-a tjesih
Tudi meni je popolna afnarija: puhasta sredica in podobno.