Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Katera sorta paradižnika je to?

crtj-admin
Site Admin

Katera sorta paradižnika je to?

Odgovor Napisal/-a crtj-admin »

(Prenos iz arhiva)
MARIJAV

Odgovor Napisal/-a MARIJAV »

Vem samo to, da sem seme lani ali predlani prinesla s Paradajzmanije, si pa imena sorte nisem čitljivo zapisala. Letos me je presenetila izjemna obloženost sadike, lepota, okus pa je povprečno kiselkast, plod je sočen in očitno za moje razmere pozne setve, kar zgoden:

_________________Živeti na podeželju je najlepše!
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

MARIJAV: mogoče ga boš našla tule: https://mojalbum.com/borut70/6-paradajzmanija-11-8-2018/foto/24245747#!24245820
venus

Odgovor Napisal/-a venus »

Rdeči me spominja na Feuerwerk. Ampak zdaj je toliko sort lisastih, da bo težko. Kaj nobene črke se ne da prebrati?
Bicikel

Odgovor Napisal/-a Bicikel »

Feuerwerk zagotovo ni. Lahko bi bil Red Zebra od Danila.
Odgovori