Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Lončki, posode, korita

Odgovori
crtj-admin
Site Admin

Lončki, posode, korita

Odgovor Napisal/-a crtj-admin »

(Prenos iz arhiva)
mfranc
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a mfranc »

Glej tudi

dodala: muha

Je slučajno kdo kje videl kvadratne plastične lončke 5 x 5 cm? Npr. Kalia ima samo lončke 7 x 7 cm, in večje.

Platoji odpadejo, razen če bi bili iz čvrste plastike, da bi se jih lahko razrezalo na posamezne lončke Rolling Eyes .

LP_________________mfranc
metuljc
Kraj: Rimske Toplice

Odgovor Napisal/-a metuljc »

Imajo, a ne piše, kolikšen je njamanjši nakup. Tukaj.
voda

Odgovor Napisal/-a voda »

mfranc, težka bo. mislim, da take velikosti iz trde plastike ne delajo več. nikjer jih nisem videla. v soboto grem naokoli pa bom povprašala in če kaj najdem ti sporočim. lpvoda_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
voda

uporabna je tudi plastična podlaga z utori velikost lončkov, za transport ukoreninjenih rastlin. zdi se mi, da je mehkejša pl. tu in tam najdeš tudi trdo. te "pladnje" cvetličarne in trgovine odvržejo. lahko jih vzameš. npr. Merkur jih ima, da vanje položiš več kupljenih rastlin. niso pa za v sobo. rasporeditev lukenj je cik-cak. za pikirance, če jih ni veliko bi kar šlo. lpvoda_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
mfranc

Metuljc, ja tele poznam, ampak dobava artiklov z dobavnim rokom 21 je praktično znanstvena fantastika. Sem govoril z njimi. Lani smo bili precej neuspešni z nabavo pri njih, izgleda da so bolj veleprodajno naravnani Evil or Very Mad .

Si mi pa dala idejo, da se jim prilagodim in da mi povejo kakšno količino pa lahko dobavijo, mogoče za kak skupinski nakup. http://www.vetisa.si/gladki-kvadratni-loncki

Hvala Voda, bom pa danes še malo poguglal po svetu/internetu/Ebayu Wink .

voda

mfranc, gledala a žal kvadratastih 5x5 ni nikjer. lpvoda_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
mfranc

Hojla, Voda, ni problema! Skoraj ... Cool Laughing

Sicer sem našel željene lončke tule http://www.ebay.com/itm/VASI-QUADRATI-5x5x6-n-10-ditta-BAMAPLAST-PER-PIANTE-CARNIVORE-CACTUS-BONSAI-/221326500677?pt=Vasi&hash=item3388166345
ampak imajo prav neslano ceno.

Zato jih bom naročil pri Vetisi, s tem, da bom letošnjo uporabo večinoma zamudil; bodo pa drugo leto na razpolago.

Danes bi jih zelo rabil, ko sem šele sejal papriko in vrtne čilije.

pika

Odgovor Napisal/-a pika »

Jaz sem v Žalcu v Mercator Tehniki kupila lani platoje iz črne plastike 5x6cm s 48 prostorčki. Dovolj so trdni, da sem jih razrezala na 4 prostorčke, noben se ni od lani zlomil ali počil, letos so jih tudi imeli, sem kupila še enega.

Če ti je to v redu, jih lahko vzamem, pa preko koga pošljem v lj.
Dajmar

Odgovor Napisal/-a Dajmar »

mfranc je napisal/a:
Je slučajno kdo kje videl kvadratne plastične lončke 5 x 5 cm? LP

Imajo jih v Dekorplastu Šentjernej tel.041 651551 07 3081235
[/url]
Odgovori