Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Neznana zverina

crtj-admin
Site Admin

Neznana zverina

Odgovor Napisal/-a crtj-admin »

(Prenos iz arhiva)
Tonček

Odgovor Napisal/-a Tonček »

V skalnjak ob vrtu se je naselila žival.Nazadnje urejal/a Tonček 22 Apr 2021 15:16; skupaj popravljeno 1 krat
DavidJ

Odgovor Napisal/-a DavidJ »

Hmm. Ne vem, če bi kuna takole čakala. Razen če ima med skalami mlade.
Sam imam obupne probleme s kunami, ki mi delajo rastur po podstrehi. Sžvekajo vso izolacijo in jo zmečejo na vse strani. Pregriznejo vse živo. Posrano je pa huje, kot na sekretu na železniški postaji.
Sem eno ujel z živolovko in je grozno pihala in renčala, tako da bi lahko bila ta zver. Sicer zelo luštna in lepa žval samo za blizu hiše pa boh ne dej.

Kako veš, da je kuna? Na izpostavljenih mestih, na kak kamen desko ipd se podela. Tako označi, kdo je tukaj šef.
Če imaš podlasico, pa po moje ni panike. Ta ti bo pregnala vse glodalce, tebe pa se ne bo lotila.
Tonček

Na kune se tudi jaz spoznam.Nazadnje urejal/a Tonček 22 Apr 2021 15:17; skupaj popravljeno 1 krat
Tonček

Neznana zverina še vedno renči in piha, če s palico pobrskaš tam okrog. Če koga zanima, lahko pride k nam in z vtakne roko v rov.
Tonček

Ja, tako!Nazadnje urejal/a Tonček 22 Apr 2021 15:17; skupaj popravljeno 1 krat
goIdhorn

Odgovor Napisal/-a goIdhorn »

Kakšen pa je premer rova? Je globok? Poskusi najt nekoga ki ima endoskop.....
MARIJAV

Odgovor Napisal/-a MARIJAV »

Ali pa najdeš kakega doktorja, ki dela endoskopske operacije heheh oh god

(Ampak me res zanima kako zverino imaš tam notri)_________________Živeti na podeželju je najlepše!
Tonček

Sinoči sem mu blizu rova položil kurje jajce.Nazadnje urejal/a Tonček 22 Apr 2021 15:17; skupaj popravljeno 1 krat
Odgovori