Jajčevci 2020
-
- Site Admin
Jajčevci 2020
(Prenos iz arhiva)
-
- Kraj: Ljubljana
-
Muha, če ti odgovorim s pregovorom, ga je doletela usoda "petelina, ki je prezgodaj zapel"
. Je že odstranjen.
V praksi pa je tole izgledalo tako, da se je tale sadika ukvarjala s potomstvom, ta druga pa je med tem veselo rastla
. In je kar vidno višja. Če bi cvet prej opazil, bi ga že odstranil.
Čim se malo ohladi, me čaka presajanje lončnih plodovk. Tudi puse, čeprav me malo skrbi, da je pusa res zelo košata, in bi ena sadika zadoščala ....
_________________mfranc

V praksi pa je tole izgledalo tako, da se je tale sadika ukvarjala s potomstvom, ta druga pa je med tem veselo rastla

Čim se malo ohladi, me čaka presajanje lončnih plodovk. Tudi puse, čeprav me malo skrbi, da je pusa res zelo košata, in bi ena sadika zadoščala ....

-
Sončna, tudi mojim ne bo pasalo zunaj; zaenkrat so še na zaprti terasi. Tole vreme je res prav stresno za plodovke, in se vleče in vleče ....
.
AccuWeather obljublja malo več stopinj, do 25, šele v drugi polovici junija, od 20. junija pa od 25 navzgor
. Ajd, pristanem tudi na to varianto
.
Muha, nekje si že napisala, kakšno velikost dosežejo pusini plodovi?_________________mfranc

AccuWeather obljublja malo več stopinj, do 25, šele v drugi polovici junija, od 20. junija pa od 25 navzgor

Muha, nekje si že napisala, kakšno velikost dosežejo pusini plodovi?_________________mfranc