Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Jajčevci 2020

crtj-admin
Site Admin

Jajčevci 2020

Odgovor Napisal/-a crtj-admin »

(Prenos iz arhiva)
mfranc
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a mfranc »

Jajčevci 2020

Ena lastovka še ne prinese pomladi Wink

Tale cvetek je Pusa skrivala zadaj - že odcveteva. Še z eno sadiko bo šla v lonec.

Vrtni pa so še čisto majhni, nekaj centimetrov višine imajo. Mogoče pa glede na vremenske kolobocije ne bodo preveč pozni ...._________________mfranc
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

Ooo, če cvet obstane, bo rekord.
mfranc

Muha, če ti odgovorim s pregovorom, ga je doletela usoda "petelina, ki je prezgodaj zapel" Wink . Je že odstranjen.
V praksi pa je tole izgledalo tako, da se je tale sadika ukvarjala s potomstvom, ta druga pa je med tem veselo rastla Cool . In je kar vidno višja. Če bi cvet prej opazil, bi ga že odstranil.

Čim se malo ohladi, me čaka presajanje lončnih plodovk. Tudi puse, čeprav me malo skrbi, da je pusa res zelo košata, in bi ena sadika zadoščala .... Rolling Eyes_________________mfranc
mfranc

Končno, obe Pusi skupaj.

_________________mfranc
Sončna

Odgovor Napisal/-a Sončna »

Kako lepi! Mojim pa letos ne paše to hladno vreme.
Uporabniški avatar
muha
Site Admin

Uauu, moj komaj nastavlja prvi cvet.
mfranc

Sončna, tudi mojim ne bo pasalo zunaj; zaenkrat so še na zaprti terasi. Tole vreme je res prav stresno za plodovke, in se vleče in vleče .... Evil or Very Mad .
AccuWeather obljublja malo več stopinj, do 25, šele v drugi polovici junija, od 20. junija pa od 25 navzgor Rolling Eyes . Ajd, pristanem tudi na to varianto Cool Wink .

Muha, nekje si že napisala, kakšno velikost dosežejo pusini plodovi?_________________mfranc
Uporabniški avatar
muha
Site Admin

Slika pove več kot 1000 besed. Zrel plod, iz katerega sem jemala semena. Krožnik je običajne dimenzije.

mfranc

He, he, tole je pa konkretna pusa Wink . Sem mislil, da je moja prva že v redu za odstrel._________________mfranc
Odgovori