Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Liščki

crtj-admin
Site Admin

Liščki

Odgovor Napisal/-a crtj-admin »

(Prenos iz arhiva)
Dajmar

Odgovor Napisal/-a Dajmar »

Pred nevihto
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

A niso lepi!
mfranc
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a mfranc »

Luštkani Very Happy

Dajmar, so to domači, ali emigranti?_________________mfranc
metuljc
Kraj: Rimske Toplice

Odgovor Napisal/-a metuljc »

Liščki so enmal potepuški. priletijo, običajno z vriščem, v skupini, pa so kak dan, dva nekje v bližini, pa spet izginejo,....tako je pri meni, kadarkoli med letom. Kak teden ali dva nazaj so spet prišli naokoli in naredili v krmilnici pravi nered. Laughing
Dajmar

Odgovor Napisal/-a Dajmar »

mfranc je napisal/a:

Dajmar, so to domači, ali emigranti?

Zelo verjetno migranti. Jih je v jati več deset.
brbr

Odgovor Napisal/-a brbr »

Liščki so se v tem času kar množično pojavili okoli krmilnice. V preteklih letih jih takorekoč ni bilo, ali pa le tu in tam kakšen.
So pa to eni barabini - zasedejo krmilnico in ne pustijo nikogar drugega blizu..._________________naredimo svet lepši
Uporabniški avatar
Seasmoon
Kraj: Obala

Odgovor Napisal/-a Seasmoon »

Liščki so tako lepi ptički, da ne moreš verjeti. Prvič letos so prišli na krmilnico. Prej jih nikoli ni bilo. Opazila sem, da hodijo na krmilnico individualno. Morda je pa vedno isti. Do sedaj sem opazila samčka. Bom bolj pozorna, da vidim, če hodi na krmilnico tudi samička.
Life is like a game ... play it ...

Slika
brbr

Odgovor Napisal/-a brbr »

Pri meni hodijo liščki vedno v skupini. Cela banda zasede krmilnico (tudi tla pod njo) in od tam preganja vse ostale ptičke. Včasih se najde kakšen frajer, ki odganja tudi svoje vrstnike..._________________naredimo svet lepši
Uporabniški avatar
Seasmoon
Kraj: Obala

Odgovor Napisal/-a Seasmoon »

Wow pol je vse okrog krmilnice polno rdeče črno belih glavic. Very Happy Vse pisano.
Life is like a game ... play it ...

Slika
Odgovori