Kitajska volčja jagoda - Goji lycium
-
- Site Admin
- Prispevkov: 10774
- Pridružen: So Okt 26, 2024 7:06 pm
Kitajska volčja jagoda - Goji lycium
(Prenos iz arhiva)
-
- Prispevkov: 1128
- Pridružen: Pe Maj 31, 2013 2:00 am
Kitajska volčja jagoda - Goji lycium
Obrezovanje in vzgoja (v angleščini): http://www.gojitrees.com/gojipruninginstruction.htm
![](http://shrani.si/f/2L/iq/3CJsRhAw/dsc02631.jpg)
Avtor: muha
Obrezovanje in vzgoja (v angleščini): http://www.gojitrees.com/gojipruninginstruction.htm
![](http://shrani.si/f/2L/iq/3CJsRhAw/dsc02631.jpg)
Avtor: muha
- muha
- Site Admin
- Prispevkov: 17579
- Pridružen: Ne Okt 27, 2024 7:08 pm
- Kraj: Medvode okolica
Sonceluna 23 Okt 2013
Nisem zasledila teme o goji jagodah, pa jo odpiram kar na tem mestu. Če sem se zmotila me prosim kr prestavite.
Je mogoče kdo že sušil goji jagode in kateri postopek je uporabil? Letošnja prva letina je bila izjemno obilna in jih ne moremo sproti pojest, pa tud posušene so mi boljšega okusa kot sveže.
Takole polni so bili štirje grmi:
![](http://shrani.si/t/3X/pD/QTXDViK/cam01019.jpg)
Nazadnje urejal/a muha 23 Okt 2013 14:30; skupaj popravljeno 1 krat
Nisem zasledila teme o goji jagodah, pa jo odpiram kar na tem mestu. Če sem se zmotila me prosim kr prestavite.
Je mogoče kdo že sušil goji jagode in kateri postopek je uporabil? Letošnja prva letina je bila izjemno obilna in jih ne moremo sproti pojest, pa tud posušene so mi boljšega okusa kot sveže.
Takole polni so bili štirje grmi:
![](http://shrani.si/t/3o/Og/3MTIinw2/cam01020.jpg)
![](http://shrani.si/t/3X/pD/QTXDViK/cam01019.jpg)
Nazadnje urejal/a muha 23 Okt 2013 14:30; skupaj popravljeno 1 krat
-
- Prispevkov: 827
- Pridružen: Če Jun 06, 2013 2:00 am
Jaz sem jih, sušijo se brez problema, na peki papirju in na krušni peči ali pa sušilcu. Najboljši so v medu z drugim suhim sadjem, tudi lepo rdeči ostanejo - dekorativno. lp D_________________Uživajmo v dobroti narave
https://picasaweb.google.com/home
https://picasaweb.google.com/home
-
- Prispevkov: 827
- Pridružen: Če Jun 06, 2013 2:00 am
Jaz to počasi sušim, več kot 60-70 stopinj ne in v ventilatorski pečici, postopoma vsak dan za 2 ure vklopim in pustim. Na krušni peči dam gor ko jo zakurim in pustim par dni, da je suho. lp D_________________Uživajmo v dobroti narave
https://picasaweb.google.com/home
https://picasaweb.google.com/home