Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Potato Leaf Variegated

crtj-admin
Site Admin

Potato Leaf Variegated

Odgovor Napisal/-a crtj-admin »

(Prenos iz arhiva)
htf_lover

Odgovor Napisal/-a htf_lover »

Zanimiv paradižnik, ki ima zelo vpadljive liste. Poldeterminanten, plodovi so rumene barve. Letos ga gojim prvič.

Beki

Odgovor Napisal/-a Beki »

Uf, lep! me zanima kakšen bo plod! Meni so v splošnem variegirane rastline zelo všeč, imam variegirane monstere. Smile Če boš odstranjeval kake zalistnike, se močno priporočam za enega!
htf_lover

Odgovor Napisal/-a htf_lover »

Če bo možno, se bom letos udeležil paradajzmanije. Vsekakor želim razširiti to neobičajno sorto.

Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

Saj verjamem, da je za marsikoga zanimiv, ampak, ko pri meni pride do "variegated" izgleda listov, tečem takoj v rastlinsko apoteko. Wink Laughing Ne bi si ga upala imeti, ker bi me vedno šok, ko bi ga pogledala.
BorutL

Odgovor Napisal/-a BorutL »

Meni pa so take rastline prav ljube, ker so nekoliko "drugačne".
Very Happy
Treba je it v naravo. 8-)
borutl
Uporabniški avatar
Plamenka
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

Ni treba teči v apoteko, Muha, ker ni podoben bolnemu. Tudi meni so variagated sorte česarkoli zelo všeč. Letos ne gojim nobenega takega paradižnika, ker sem zožila izbor, čili in papriko pa še.
Uporabniški avatar
Plamenka

Beki, take monstere so prekrasne, poslikaj kdaj svojo.
Danilo

Odgovor Napisal/-a Danilo »

htf_lover, se že veselim Paradajzmanije. To sorto sem že dal na "opazovanje". Sezona z malo zamika zaenkrat kaže odlično.
Uporabniški avatar
Plamenka

Kje in kdaj pa bo Paradajzmanija?
Odgovori