Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Bela čokolada z goji jagodami
-
- Site Admin
- Prispevkov: 5392
- Pridružen: So Okt 26, 2024 7:06 pm
Bela čokolada z goji jagodami
(Prenos iz arhiva)
Bela čokolada z goji jagodami
Najboljša bela čokolada za sladko razvajanje, ki ne vsebuje mlečnih izdelkov.
Potrebujemo:
1 skodelica kakavovega masla(stopljenega)
1 skodelica drobno mletih indijskih oreščkov
3/4 skodelice agavinega sirupa
1 skodelica goji jagod
1/4 skodelice kakavovih zrn
lupina dveh eko pomaranč
Priprava:
Najprej v močnem mešalniku zmešajte kakavovo maslo, mlete indijske oreščke in agavin sirup.
Prestavite v posodo in vmešajte cele goji jagode, kakavova zrna in pomarančno lupino.
Prelijte v poljuben model, obložen s plastično folijo in postavite v hladilnik čez noč._________________
Najboljša bela čokolada za sladko razvajanje, ki ne vsebuje mlečnih izdelkov.
Potrebujemo:
1 skodelica kakavovega masla(stopljenega)
1 skodelica drobno mletih indijskih oreščkov
3/4 skodelice agavinega sirupa
1 skodelica goji jagod
1/4 skodelice kakavovih zrn
lupina dveh eko pomaranč
Priprava:
Najprej v močnem mešalniku zmešajte kakavovo maslo, mlete indijske oreščke in agavin sirup.
Prestavite v posodo in vmešajte cele goji jagode, kakavova zrna in pomarančno lupino.
Prelijte v poljuben model, obložen s plastično folijo in postavite v hladilnik čez noč._________________