Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Zanimive spletne strani o vrtnicah

Moderator: Melona

crtj-admin
Site Admin

Zanimive spletne strani o vrtnicah

Odgovor Napisal/-a crtj-admin »

(Prenos iz arhiva)
Garden-ja

Odgovor Napisal/-a Garden-ja »

Citiram:
Arena:
Na spletni strani http://www.justourpictures.com/ so zelo lepe fotografije vrtnic. Se splača pogledati.

Citiram:
MarijaV:
Marička, kake barve. Bi jih kar nekaj imela, v oči me je padla poleg mnogih tale:
http://www.justourpictures.com/roses/oranges-n-lemons.html

Citiram:
Garden-ja:
Ja, poznam stran že veliko let, v njihovo zahvalo raste pri meni Erfurt, ko sem ga videla na njihovi fotografiji, nisem mogla mimo.
Škoda, ker je tako malo slik celotne rastline in so bolj fotografije cvetov.

MarijaV, to vrtnico sem že opazovala, na drugih fotografijah so barve prav neonske, zelo močne. Se pa bojim, da je način rasti malo prepuščen samemu sebi. Je pa zagotovo posebnost. Pa tudi ime naredi svoje in pripomore k privlačnosti.
Če se ne motim, jo ima Lottum.
_________________Imenuj mi vrtnico in povem ti zgodbo ...
irenakk

Odgovor Napisal/-a irenakk »

Meni je zanimiva tudi stran Vintage Gardens, kjer za vsako sorto vrtnic prikaže tudi skico njene značilne rasti. Meni, kot začetnici v svetu vrtnic, so te skice zelo dobrodošle (no, sem našla tudi kakšno napako, ampak nič zato). Žal pa bo stran konec leta 2013 nehala delovati... Crying or Very sad
Garden-ja

Odgovor Napisal/-a Garden-ja »

Ja, to stran smo na forumu že parkrat omenjali ampak se je skupaj z ostalimi izgubila med zapisi zato sem odprla tole novo temo kjer bomo zbirale samo linke na zanimive spletne strani._________________Imenuj mi vrtnico in povem ti zgodbo ...
Odgovori