Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Paradižnik 2016
Andrej in Zoni, obema čestitke.
Ponoči pa je pošteno zalilo grede, je bilo kar dobrodošlo, pa še zbiralnik vode je napolnilo do roba. Toča se nas je lepo v širokem loku izognila, sedaj pa je na sporedu teden lepega vremena. Zvečer pa obvezno s sodo bikarbono poškropim, da se slučajno ne nalezem kakšne plesni._________________kar zraste pač zraste
Ponoči pa je pošteno zalilo grede, je bilo kar dobrodošlo, pa še zbiralnik vode je napolnilo do roba. Toča se nas je lepo v širokem loku izognila, sedaj pa je na sporedu teden lepega vremena. Zvečer pa obvezno s sodo bikarbono poškropim, da se slučajno ne nalezem kakšne plesni._________________kar zraste pač zraste
Tule http://forum.gartlc.si/gartlc-about4050.html je obvestilo o Paradajzmaniji, ki bo v sredini avgusta.
Kalcij nima karence. Tudi včeraj sem jaz na eni sorti (Chrismass cross) našla črne konice na še zelenem plodu, čeprav sem že dvakrat škropila s kalcijem. Nekatere sorte so precej bolj zahtevne za kalcij, predvsem pelati in nekateri češnjevci. Te rastline sem obilno ZALILA IN UPAM, DA bo tega črnjenja konec._________________Živeti na podeželju je najlepše!
cinija1 je napisal/a: |
Tiny ti si pa za hece. Kaj je res tole letošnja bera? Skoraj ne morem verjet. Ja, morda imaš celo njivo paradajza. No, kakor koli že, naj ti le veselo zori. lp cinija |
hec hec
cca 200+ sadik. Jih je tasca lepo pazila med pozebo in pokrila z dvojno kopreno.
Kmalu so si opomogli res lepo napredovali. Naslednji vikend bo sele hec! ;-)
Takole je bilo ob kopanju lukenj in sajenju.
http://forum.gartlc.si/gartlc-post-93032.html#93032