Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Med srnami in soncem

Moderator: Melona

Odgovori
Sončna

Odgovor Napisal/-a Sončna »

Isaan, s CPM ne boš zgrešila. Ko sem objavila te slike, je že večino cvetov odvrgla. No, včeraj sem videla, da se spet odpirajo novi cvetovi. Pri meni je zelo izpostavljena soncu in toploti (raste pred betonsko škarpo), pa ji to zelo paše. Prav tako Evelyn in Crepuscule, ki rastejo na isti lokaciji.
Sončna

Samo zate Tanja: Elfe z zelenim odtenkom (ki je na sliki bolj slabo viden), so pa zunanji cvetni lističi tokrat res zelenkasti.
Sončna

Boscobel, slikana dva tedna nazaj, lep grmiček. Danes po vročinskem valu popolnoma požgana, vsi listi so postali nekam rumenkasti in uveli in me malo skrbi, da ne bo šla.

Sončna

The Alnwick rose
Uporabniški avatar
Plamenka
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

Lepa in v lepi kombinaciji.
Sončna

Drage moje rožarke. Letos mi vrtnice krasijo jesen in celo zimo. V novembru so mi lepo cvetele nekatere angležinje. Še vedno jih kar nekaj vztraja s cvetkom ali dvema. To sem včeraj poslikala:

English garden: cveti že en mesec neprekinjeno. Ima še vsaj 5 popkov. Ta vrtnica mi ponavadi cveti cc 2x. Letos cveti že od novembra.

Heritage

Mme Franziska Kruger

Golden celebration
NOVALIS

Odgovor Napisal/-a NOVALIS »

Sončna, to pa je luksuz, pred Božičem, pa vrtnice takole v cvetju.kar zavidam
Želim pa vsem vrtničarkam/-jem lepe praznike in po vrtnicah dišeče naslednje leto..pa seveda predvsem zdravja...
katarinav

Odgovor Napisal/-a katarinav »

Sončna je napisal/a:
The Alnwick rose

Kakšna krasna kombinacija. Embarassed Je to phlox v ozadju?
Sončna

Ja, Katarina.Plamenka je. Jih imam nekaj posajenih poleg vrtnic. Lepo pašejo skupaj, pa še na otroštvo me spominjajo. Ko še ni bilo toliko izbire, so bile plamenke čudovite v domačem vrtu.
Lepe praznike vsem.
Sončna

Danes, ko je zunaj mrzel dež in poledenele ceste me razveseljuje pogled na mojo novo pridobitev. Končno sem si nabavila škarje Felco. Me kar srbijo prsti. Čakam pomlad, ker imam veliko vrtnic za possaditi, kar nekaj pa prestaviti na drugo mesto. Bom tistim, ki na določenih mestih ne uspevajo, dala še eno možnost.
Odgovori