Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Med srnami in soncem
Moderator: Melona
Isaan, s CPM ne boš zgrešila. Ko sem objavila te slike, je že večino cvetov odvrgla. No, včeraj sem videla, da se spet odpirajo novi cvetovi. Pri meni je zelo izpostavljena soncu in toploti (raste pred betonsko škarpo), pa ji to zelo paše. Prav tako Evelyn in Crepuscule, ki rastejo na isti lokaciji.
Drage moje rožarke. Letos mi vrtnice krasijo jesen in celo zimo. V novembru so mi lepo cvetele nekatere angležinje. Še vedno jih kar nekaj vztraja s cvetkom ali dvema. To sem včeraj poslikala:
English garden: cveti že en mesec neprekinjeno. Ima še vsaj 5 popkov. Ta vrtnica mi ponavadi cveti cc 2x. Letos cveti že od novembra.
Heritage
Mme Franziska Kruger
Golden celebration
English garden: cveti že en mesec neprekinjeno. Ima še vsaj 5 popkov. Ta vrtnica mi ponavadi cveti cc 2x. Letos cveti že od novembra.
Heritage
Mme Franziska Kruger
Golden celebration
Danes, ko je zunaj mrzel dež in poledenele ceste me razveseljuje pogled na mojo novo pridobitev. Končno sem si nabavila škarje Felco. Me kar srbijo prsti. Čakam pomlad, ker imam veliko vrtnic za possaditi, kar nekaj pa prestaviti na drugo mesto. Bom tistim, ki na določenih mestih ne uspevajo, dala še eno možnost.