Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Kitajska volčja jagoda - Goji lycium
Jaz sem pred leti od forumskih prijateljic dobila podtaknjence goji jagod...veje so preživele,se razrasle vendar še nikoli niso rodile...tudi ta rastlina mi cveti in na koncu nič....
Letos bom poslikala vse skupaj, da mi lahko svetujete.....Če obstaja možnost, da mi nekdo da eno vejico boljše sorte, se priporočam....Hvala vnaprej..._________________Naj vam vrt bogato obrodi in prinese obilo zdravja
Letos bom poslikala vse skupaj, da mi lahko svetujete.....Če obstaja možnost, da mi nekdo da eno vejico boljše sorte, se priporočam....Hvala vnaprej..._________________Naj vam vrt bogato obrodi in prinese obilo zdravja
Ne ne, ali ni že nekaj nastavljenega, tam gori, na spodnji strani, pod prvim vijoličnim cvetkom?
Imej jo čimbolj na zraku, postavi o iz gošče nekam na prepih.
A je spodnji desni sosed vogalko rozinko? (mimogrede, mojtvoj lepo uspeva, pravi dečko je že)
Človeku definitivno deluje domišlija kaj vse tam okoli raste.
Imej jo čimbolj na zraku, postavi o iz gošče nekam na prepih.
A je spodnji desni sosed vogalko rozinko? (mimogrede, mojtvoj lepo uspeva, pravi dečko je že)
Človeku definitivno deluje domišlija kaj vse tam okoli raste.
Že to, da cveti v prvem letu starosti je en tak mali čudež . Če bi pa tudi rodila, je to potem res ena posebna frajla.
Prepiha imam ogromno, a je vse na soncu. Se vseeno malo bojim za nežne otročičke, da jih požge. Kasneje, ko bo tale goji starejša, naj bi bila zelo trdoživa.
(imaš ostro oko, res je rozinko hitro pridobiva višino)
Prepiha imam ogromno, a je vse na soncu. Se vseeno malo bojim za nežne otročičke, da jih požge. Kasneje, ko bo tale goji starejša, naj bi bila zelo trdoživa.
(imaš ostro oko, res je rozinko hitro pridobiva višino)
imam goji in tudi pridelka je kar nekaj...ampak...okus je tko zanič, kaj vi delate iz tega? sveže so zanič, posušene pa nevem kam dat....hvala_________________https://www.facebook.com/borut.rojc.3
-
Iščem pameten odgovor, goji gojim že par let večina je končala v drobilniku zaradi bujne rasti sadežev pa za vzorec, ko sem ga po sili celo leto prikrajševal je kar dobro obrodil. Dobil sem drugo sorto z debelejšimi sadeži in večjo rodnostjo, ki jih že jemo, toda zdaj je udarila plesen.Imam tudi bolgarski NO1, ki pa komaj cveti, plesniv še ni čeprav je v bližini ostalih.Vaše izkušnje?