Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Fižol
Nevem ali sem že napisala, kakšen bergold sem imela letos. Dva poganjka visoka skoraj dva metra, nekaj steokov pravih rumenih, nekaj zelenih ploščatih in žuknatih. Seme sem kupila. Kaj delajo v teh časih s semeni, res nevem.
Sem pa čisto pozabila posaditi nizkega Anellino di Trento, ki mi je zelo dober. Dober je tudi za v kozarec in za v zamrzovalnik.
Posadila sem ga šele 18.7. za Kresnikom.
lp cinijja_________________Rože je na vrtu plela, pela pesem je glasno...
Sem pa čisto pozabila posaditi nizkega Anellino di Trento, ki mi je zelo dober. Dober je tudi za v kozarec in za v zamrzovalnik.
Posadila sem ga šele 18.7. za Kresnikom.
lp cinijja_________________Rože je na vrtu plela, pela pesem je glasno...
Tiana je napisal/a: |
Jaz sem pa od prijateljice dobila semena tega fižola. Ne vem imena, ampak obložen je neverjetno. Tudi stroki so izjemno veliki, okus pa še poročam. |
meni je bil ta super, imela sem ga cca 7 let nazaj, pa nikoli več našla tega semena...bi bilo ga fino spet imet. vprašaj sosed od kod jih vir_________________sonček je in .....