Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Jaz bi tudi lahko malo razsadil svojo. posadil sem jo blizu oreha, pa ne raste najbolje. ima pa že majhne rastlinice obstrani. verjetno samo razdvojim pa bo?_________________" Vitez ki bije bitko z jedrsko bombo! "
Jaz sem jih vedno spomladi, takoj, ko so pokukale iz zemlje, čeprav je menda najbolj optimalen čas september/oktober. Bolj se namreč zanesem na pomladno energijo rastlin, kot na negotove zimske razmere v tleh.
Je treba rabarbaro spomladi silit, ane? Sem jo lani prekrila z loncem in je razmeroma hitro naredila, ko ji je bilo bolj toplo in temno. Jo grem kar takoj upedinat.
Tudi pri meni nise nic pokukala ven. Sem sla danes pogledat. Ampak saj ne more, se mi zdi da je se prezgodaj. Upam pa, da je prezivela._________________CARPE DIEM