Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Kisanje repe
Nimam pojma. Jaz jo lupim samo tisti del, ki je neraven in ga je težje povsem oprati. (razne ozke vdrtine, hrapavost, na spodnjem delu, itd)
Nisem pa uspel detektirati kakšne razlike med prej, ko sem jo in sedaj, ko jo ne lupim.
Skratka, tako škoda mi je odstranjevati tisti specialno vijoličen del repe, da če se le da ostene po večini neolupljena.
Nisem pa uspel detektirati kakšne razlike med prej, ko sem jo in sedaj, ko jo ne lupim.
Skratka, tako škoda mi je odstranjevati tisti specialno vijoličen del repe, da če se le da ostene po večini neolupljena.
Pozdravljeni
Danes sva naribala cca 7 kg očiščene repe. Prišlo je šest litrskih kozarcev. Sedaj jo imam v kurilnici, kjer je 18 stopinj.
Tole bo pa dodatek k solati
Repe letos nisem solila. Lupila sem kolikor je bilo potrebno.
Pa da vidimo kako bo letos se držala.
Sem pa danes odprla kozarec repe, ki sem jo kisala 6.11.2016 in je čudovita in prekrasno diši.
Za test sem jo pustila, da vidim kakšna bo. Ker je test prestala, bo šla jutri v lonec.
lep pozdrav vsem
cinija_________________Rože je na vrtu plela, pela pesem je glasno...
Danes sva naribala cca 7 kg očiščene repe. Prišlo je šest litrskih kozarcev. Sedaj jo imam v kurilnici, kjer je 18 stopinj.
Tole bo pa dodatek k solati
Repe letos nisem solila. Lupila sem kolikor je bilo potrebno.
Pa da vidimo kako bo letos se držala.
Sem pa danes odprla kozarec repe, ki sem jo kisala 6.11.2016 in je čudovita in prekrasno diši.
Za test sem jo pustila, da vidim kakšna bo. Ker je test prestala, bo šla jutri v lonec.
lep pozdrav vsem
cinija_________________Rože je na vrtu plela, pela pesem je glasno...