Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Oddaja na RTV

Moderator: Melona

crtj-admin
Site Admin

Oddaja na RTV

Odgovor Napisal/-a crtj-admin »

(Prenos iz arhiva)
doli

Odgovor Napisal/-a doli »

V soboto 12.11. bo v oddaji Ambienti predstavljen rožni vrt naše članice. Oddajo si pozneje lahko ogledate tudi v arhivu.
Se veselim.
Poezija

Odgovor Napisal/-a Poezija »

Čestitam Tanja TT! So se uresničile moje želje, da se ta lepota ponovno vidi tudi v medijih.
ole_________________Usmerimo se k soncu in sence bodo ostale za nami.
Mirosa

Odgovor Napisal/-a Mirosa »

Čestitke Tanja TT. Na Gartlcu so sicer bolj podrobno predstavljene tvoje vrtnice, kot smo jih lahko videli v prispevku. A s prispevkom je bil tvoj vrt predstavljen širši javnosti in prepričana sem, da so bili vsi, ki so oddajo gledali, navdušeni nad tem, kar si ustvarila z ljubeznijo, trudom in učenjem. Bravo !!!!!!!!!!!!
doli

Odgovor Napisal/-a doli »

Tanja, krasna ti in tvoj vrt, res pa je , da je v resnici tisočkrat lepši!
NOVALIS

Odgovor Napisal/-a NOVALIS »

Tanja,
iskrene čestitke, mislim, da vsi na forumu vemo, koliko truda je vloženega v tak vrt.... ole
Jasminka

Odgovor Napisal/-a Jasminka »

Tako krasen vrt, da sem si danes ogledala tudi ponovitev. Ogromno vloženega dela.

Me pa zanima, kako hitro raste cigarovec in kdaj si ga posadila? Je tudi zelo lep poleg vseh ostalih.
Uporabniški avatar
Plamenka
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

Tudi jaz sem si danes ogledala oddajo. Čudovit vrt- park, prikazan kot celota! Na forumu si pa večinoma prikazala posamezne vrtnice. Čestitam!
mfranc
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a mfranc »

Tudi ravnokar gledal ponovitev. Lepooooo Very Happy

Vse čestitke! palec gor_________________mfranc
Uporabniški avatar
Melona
Kraj: Litija

Odgovor Napisal/-a Melona »

Oddajo sem si ogledala v ponovitvi, ker sem včerajšnjo zamudila.

Tanja, noro! Tudi brez poudarka na vrtnicah, če bi rastlo pač karkoli od okrasnega rastlinja, bi ti bilo treba čestitati, ker to sploh zmoreš obdelati in negovati, kot je prav. Vsa čast, vrt ni majhen in jaz bi pogrnila na njem, zagotovo. Čestitam za veliko pridnost in sem ti že velikokrat povedala, pa ti še enkrat; vredno vsega občudovanja!
Odgovori