Oddaja na RTV
-
- Site Admin
Oddaja na RTV
(Prenos iz arhiva)
-
Čestitke Tanja TT. Na Gartlcu so sicer bolj podrobno predstavljene tvoje vrtnice, kot smo jih lahko videli v prispevku. A s prispevkom je bil tvoj vrt predstavljen širši javnosti in prepričana sem, da so bili vsi, ki so oddajo gledali, navdušeni nad tem, kar si ustvarila z ljubeznijo, trudom in učenjem. Bravo !!!!!!!!!!!!
- Melona
- Kraj: Litija
Oddajo sem si ogledala v ponovitvi, ker sem včerajšnjo zamudila.
Tanja, noro! Tudi brez poudarka na vrtnicah, če bi rastlo pač karkoli od okrasnega rastlinja, bi ti bilo treba čestitati, ker to sploh zmoreš obdelati in negovati, kot je prav. Vsa čast, vrt ni majhen in jaz bi pogrnila na njem, zagotovo. Čestitam za veliko pridnost in sem ti že velikokrat povedala, pa ti še enkrat; vredno vsega občudovanja!
Tanja, noro! Tudi brez poudarka na vrtnicah, če bi rastlo pač karkoli od okrasnega rastlinja, bi ti bilo treba čestitati, ker to sploh zmoreš obdelati in negovati, kot je prav. Vsa čast, vrt ni majhen in jaz bi pogrnila na njem, zagotovo. Čestitam za veliko pridnost in sem ti že velikokrat povedala, pa ti še enkrat; vredno vsega občudovanja!