Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Oddaja na RTV

Moderator: Melona

Darso

Odgovor Napisal/-a Darso »

Krasno iskrene čestitke....
lp D_________________Uživajmo v dobroti narave
https://picasaweb.google.com/home
TANJA TT

Odgovor Napisal/-a TANJA TT »

Hvala, hvala, hvala !
Strinjam se z vsem povedanim Wink in glede na termin snemanja-konec junija-je pač to, to,kar pa ne spremeni dejstva, da je vrt res velik in dela tudi, ampak, kot sem že večkrat rekla-to je, največkrat,če ne štejem kopanja lukenj, samo užitek Wink
Jasminka,cigarovec raste hitro,ne vem točno, kdaj smo ga posadili, je pa cepljen na določeno višino, tako,da osnovno deblo ne raste v višino, ampak samo v širino.
Melona,čestitke tudi tebi za tvojo vztrajnost-tu bi pa jaz pogrnila Wink
Uporabniški avatar
Melona
Kraj: Litija

Odgovor Napisal/-a Melona »

Hvala, Tanja Smile .
1vrtnica

Odgovor Napisal/-a 1vrtnica »

Tanja, ne boš verjela. Zelo redko sedem pred televizor, v soboto sem čisto slučajno vklopila po dolgem času in kaj zagledam.....tebe! Laughing
Čudovito, sem si rekla, res. Sem se kar prestavila nazaj v dan, ko sem to lepoto videla v živo._________________Svojo dušo sem odišavil z vrtnicami. Za vse življenje. (Guillaume Apollinaire)
mamy

Odgovor Napisal/-a mamy »

Res, koliko dela zahteva takšen vrt. Takoj sem pomislila, da gre za članico foruma. Tvojo temo "Rožnik v Prešnci" sem spet in spet prebirala. Čestitam, Tanja! rožica
geisha

Odgovor Napisal/-a geisha »

Ja ni kaj naša Tanja je pravi biser in estet Laughing .Vrt je prekrasen in v živo še lepši čeprav bi človek rekel saj lepše ne more biti._________________LP
E.
TANJA TT

Odgovor Napisal/-a TANJA TT »

Kaj naj rečem Embarassed Embarassed Embarassed ,hvala !
MARIJAV

Odgovor Napisal/-a MARIJAV »

Tanja, dih mi je zastal ob ogledu tvoje oddaje. Spoštljivo se priklanjam tvojemu neverjetnemu občutku za estetiko in seveda pridnim rokam. Sprehod po tvojem vrtu pa res mora biti hrana za dušo..._________________Živeti na podeželju je najlepše!
Odgovori