Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Lončki, posode, korita

Odgovori
mfranc
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a mfranc »

Aha, na Cvetice Dornik se pa nisem spomnil, grem pogledat.

Lpmami, hvala za ponudbo, sem vzel na znanje Wink_________________mfranc
Uporabniški avatar
lpmami
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a lpmami »

Mfranc, to so bolj sklede kot lonci. Ostanejo mi od kupljenih nizkih krizantem za na grob._________________Barvit pozdrav,
Ladka s Povelj, Bahnkova
Zelenjava, rastline za barvanje, sadje
mfranc

Lpmami, ni problema, grem tako in tako naokrog pogledat, pa tudi Vetiso pokličem, ker so imeli nekaj ....

Rabil pa bom v bistvu šest kompletov po dve do tri različne dimenzije._________________mfranc
TwityPity

Odgovor Napisal/-a TwityPity »

mfranc, in, kakšno je stanje z lonci? Very Happy

Jaz sem že rahlo obupal z iskanjem večjih kvadratnih loncev, vsaj kar se tiče ponudbe v slo.
Imel sem nekaj upa za italjansko firmo pasquiniebini, katero sicer drži dornig, ampak "ni rednih dobav"...
Imajo kar nekaj različnih loncov, od "airpot" variant do takih ki bi bili primerni za sejance asimin ipd..
mfranc

Stanje je zamrznjeno Very Happy .

Sem prestavil presajanje na pomlad, tako da bom imel več časa za iskanje loncev. Upam, da najdem kje kaj uporabnega ..... Rolling Eyes_________________mfranc
mravlja

Odgovor Napisal/-a mravlja »

pozdravljeni,

zanimajo me večji lonci (20-45L) npr. : http://www.vetisa.si/LONCI-ZA-DREVESNIcARSTVO#normal-asc-1 pa me skrbi, da ne bi bili dovolj trdni,
ima kdo kaj izkušenj s temi ali kakimi drugimi?
lp.
juglans

Odgovor Napisal/-a juglans »

S podobnimi, to je 100l čebri. Zadeva je vredu, sploh je pa dober material, ki je nekoliko "gumast", to se pravi dovolj prožen, da ne poka.

Zelo praktične so tudi roče, čeprav ne vem ali so tudi na manjših izvedbah.
mravlja

juglans,
hvala za odgovor;

torej naj bi zdržali nekaj let...
lp.
mravlja

juglans,
oprosti, ampak, kaj si vtaknil v 100L posode?
Tiana

Odgovor Napisal/-a Tiana »

Jaz jih tudi lahko pohvalim, v 50l imam posajene borovnice. Ker še nimajo stalne lokacije jih tu ali tam kaj prestavimo in ti ročaji so kot nalašč za to.
V enem je posajena breskev, ki tudi čaka stalno lokacijo. Lani sem v enem imela posajen yacon. Skratka zelo uporabna in trpežna zadeva.
Odgovori