Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Čili 2016

pajo

Odgovor Napisal/-a pajo »

mfranc pri meni gre v bistvu za samo veselje nič drugega pa do kdaj bo vse skupaj trajalo._________________Lj Šiška bolj natančno Koseze.
goIdhorn

Odgovor Napisal/-a goIdhorn »

mfranc je napisal/a:

Če mi bo preživel zimo, ga bom spomladi porezal čisto nazaj. Pustil mu bom samo 5 - 10 cm debla in mogoče 1/3 korenin; oboje je že hudo opešalo.

Meni se tako temeljito obrezovanje lani ni najbolje obneslo. Sem pa porezal pred prezimovanjem. Sadike so rabile precej časa da so se obrasle in so rodile zelo pozno.
mfranc
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a mfranc »

goIdhorn je napisal/a:
Meni se tako temeljito obrezovanje lani ni najbolje obneslo. Sem pa porezal pred prezimovanjem. Sadike so rabile precej časa da so se obrasle in so rodile zelo pozno.

No ja, sigurno si nekaj hudo narobe naredil; sadike prezimljam tudi zato, ker načeloma zgodneje zarodijo kot nove sadike._________________mfranc
Nazadnje urejal/a mfranc 20 Dec 2016 00:13; skupaj popravljeno 1 krat
mravlja

Odgovor Napisal/-a mravlja »

pozdravljeni,

kako velike prezimujete in v kako velikih posodah - sam ocenjujem choco_chilijev lonec na ca. 20 litrov?
kje so meje?
mfranc

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

"Predogled novoletnih" Rocoto giant, do konca leta je še skoraj teden dni, nekaj jih bo še dozorelo - če bo sonce Rolling Eyes

_________________mfranc
Uporabniški avatar
Plamenka

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

O, bravo!
TwityPity

Odgovor Napisal/-a TwityPity »

mfranc, sej ko boš pa te pobral, bo pa verjetno že druga sorta za obirat? Laughing bravo!
goIdhorn

Odgovor Napisal/-a goIdhorn »

Ker smo v preteklih dneh imeli predelavo kralja živali, sem poskusil naredit še nekaj salam in klobas v čili verziji. Pa še en zvitek reber za povrh Very Happy
Poročilo čez par mesecev.
mfranc

TwityPity je napisal/a:
mfranc, sej ko boš pa te pobral, bo pa verjetno že druga sorta za obirat?

TwityPity, ne, nič zgodnjega ni v planu, za razliko od zadnjih let.

No ja, si mi dal impulz, mogoče pa na hitrico preverim, če bi kaj zgodnjega vrgel v zemljo Wink .

študiram_________________mfranc
mfranc

Novoletni vitamini Wink

_________________mfranc
Odgovori