Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Čili 2016
mfranc je napisal/a: |
Če mi bo preživel zimo, ga bom spomladi porezal čisto nazaj. Pustil mu bom samo 5 - 10 cm debla in mogoče 1/3 korenin; oboje je že hudo opešalo. |
Meni se tako temeljito obrezovanje lani ni najbolje obneslo. Sem pa porezal pred prezimovanjem. Sadike so rabile precej časa da so se obrasle in so rodile zelo pozno.
goIdhorn je napisal/a: |
Meni se tako temeljito obrezovanje lani ni najbolje obneslo. Sem pa porezal pred prezimovanjem. Sadike so rabile precej časa da so se obrasle in so rodile zelo pozno. |
No ja, sigurno si nekaj hudo narobe naredil; sadike prezimljam tudi zato, ker načeloma zgodneje zarodijo kot nove sadike._________________mfrancNazadnje urejal/a mfranc 20 Dec 2016 00:13; skupaj popravljeno 1 krat