Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Mini Chimes Orange paprika

Tiana

Odgovor Napisal/-a Tiana »

Potem pa upam, da imam srečo tudi jaz Very Happy

Zgubit nimam kaj.
anita133

Odgovor Napisal/-a anita133 »

Bi bilo možno dobiti kako semenčico če je viška?
menjam
Tiana

Odgovor Napisal/-a Tiana »

Anita133, če greš na riziko ali je skrižana ali ne, ti jo komot pošljem jaz.
Če ima pa kdo čisto seme, potem pa raje vzami tistega. Sicer ne bo tako zanimivo čakati, kaj za eni plodovi bodo zrastli na rastlini kot pri mojih semenih. Bo pa zato preverjen pridelek Wink
brbr

Odgovor Napisal/-a brbr »

Muha, me je pripeljala na to stran, pa me zanima, ali ima kdo kašen semenček te paprike odveč?_________________naredimo svet lepši
pika

Odgovor Napisal/-a pika »

Jaz sem seme pobrala iz Lidlovih mini paprik, rumenih, rdečih in oranžnih. Sejala že dve sezoni, sadike so točne take kot na zgornjih slikah inpolne točno takih okusnih plodov. Če ti je v redu, ti jih pošljem.
brbr

Pika, lepo prosim za nekaj semen od vsake barve._________________naredimo svet lepši
Ivčk

Odgovor Napisal/-a Ivčk »

Pika,če ti ni odveč, bi te tudi jaz prosila za par semen vsake barve, da primerjam s svojimi.
Meni je ostalo le še par starejših semenkic, ker je bil lani moj vrt bolj ali manj prepuščen samemu sebi in semen sploh pobirala nisem. Letos upam na boljšo sezono._________________Instagram profil: @iva.grasa.ig
Dostop do spletne ankete:
https://forms.gle/S3bLBtqhbhK1q6M6A
pika

Odgovor Napisal/-a pika »

Ivčk, rumeno in oranžno brez problema, rdeče sem pa zdaj razposlala. Pošlji mi naslov.
brbr

Ivčk, pikine rdeče so zdaj pri meni. Če želiš pošlji naslov in jih odpremim naprej Laughing_________________naredimo svet lepši
Ivčk

Odgovor Napisal/-a Ivčk »

Hvala obema, pošljem zs-je_________________Instagram profil: @iva.grasa.ig
Dostop do spletne ankete:
https://forms.gle/S3bLBtqhbhK1q6M6A
Odgovori