
Fižol
-
- Prispevkov: 4265
- Pridružen: So Maj 21, 2016 2:00 am
-
- Prispevkov: 4265
- Pridružen: So Maj 21, 2016 2:00 am
ciklama je napisal/a: |
...važno je da so noter dana domača suha rebrca. |
Pozdravljena, ciklama, se zelo rad strinjam s teboj.

Se mi pa zdi, da je pasulj le s tetovcem res pravi pasulj, s kakim drugim, sploh drobnozrnatim fizolom, pa bolj fizolova juha. Kot potica brez orehov ni vec tisto pravo. Verjetno bi bilo pri ostalih jedeh isto.
- Lpmami
- Prispevkov: 8791
- Pridružen: Sr Jul 17, 2013 2:00 am
- Kraj: Povlje (pod Storžičem), 620 mnm
- Kontakt:
-
- Prispevkov: 1807
- Pridružen: To Jan 14, 2014 1:00 am
metuljc je napisal/a: |
Eh, pajo, zakaj bi bilo pa toliko sort čilija in le malo fižola? Mimogrede, Slovenija je res izjemno bogata s sortami, vzgojenimi pri nas. Mislim, da prednjačimo celo v svetovnem merilu. |
Saj ga ni malo. Daleč od tega. Super hrana za mene._________________Lj Šiška bolj natančno Koseze.