Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Fižol
ciklama je napisal/a: |
...važno je da so noter dana domača suha rebrca. |
Pozdravljena, ciklama, se zelo rad strinjam s teboj.
Se mi pa zdi, da je pasulj le s tetovcem res pravi pasulj, s kakim drugim, sploh drobnozrnatim fizolom, pa bolj fizolova juha. Kot potica brez orehov ni vec tisto pravo. Verjetno bi bilo pri ostalih jedeh isto.
metuljc je napisal/a: |
Eh, pajo, zakaj bi bilo pa toliko sort čilija in le malo fižola? Mimogrede, Slovenija je res izjemno bogata s sortami, vzgojenimi pri nas. Mislim, da prednjačimo celo v svetovnem merilu. |
Saj ga ni malo. Daleč od tega. Super hrana za mene._________________Lj Šiška bolj natančno Koseze.