Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Živijo, odločila sem se, da se vam tudi jaz pridružim. Že samo ob prebiranju vaših prispevkov ste me okužili s paradižniki Gojim jih sicer že nekaj let, vendar nikoli nisem dala kaj dosti na sorto...ponavadi smo posejali tele običajne, ki se dobijo v naših semenarnah. Lansko leto sem sicer poizkusila še Matino, Marglobe in Red pear, poleg običnega Heinza in Saint Piera. Za letos pa sem že naročila nekaj "posebnih" semen Po prebiranju foruma sem opazila, da zelo pohvalite pelat Opalko. Bi mogoče kdo imel viška par semen? Žal za menjavo nimam še nič posebnega, le semena običajnih paradižnikov. Seveda bi za poslana semena plačala poštnino. Se že veselim počasi prihajajoče sezone
Venusta,tule je moj spisek.Poglej in javi.Rade volje pošljem.
Notranjka, da se še tukaj zahvalim za semenčka in presenečenje. Res hvala in res sem vesela, da sem se vam pridružila. Komaj čakam novo sezono, da posadim vse te lepotce
Notranjka, da se še tukaj zahvalim za semenčka in presenečenje. Res hvala in res sem vesela, da sem se vam pridružila. Komaj čakam novo sezono, da posadim vse te lepotce
Tudi od mene hvala za lično pošiljko notranjka. Če je pa še izpod Slivnice pol pa ne dvomim, da se ne bodo paradižnik šibili s plodovi. Hvala.
Ja,ja tule je vse en mal zacoprano,te dni tudi vreme.. Naj ti dobro kali in obilno obrodi._________________~~~~****~~~~****~~~~ http://poosmiinpol.blogspot.com/
Naj vse raste in obilno obrodi. Zdaj mi je pa tehle malih drobižnic zmanjkal in komaj čakam vikend da spet en malo za svojo dušo kaj zašijem._________________~~~~****~~~~****~~~~ http://poosmiinpol.blogspot.com/