Paradižnik 2017
-
-
ja, eni ste hitri.
Jaz nameravam sejat papriko cez kak teden, paradiznik pa mesec pozneje. Zraven paprike bom posejala par semen paradiznikov, za ta prve
Krasovc: Jaz mam seme Novosadskega jabucarja, sicer se original pakirano od Amaranta - je bilo pa kupljeno tri leta nazaj. Poslji mi podatke na ZS.

Krasovc: Jaz mam seme Novosadskega jabucarja, sicer se original pakirano od Amaranta - je bilo pa kupljeno tri leta nazaj. Poslji mi podatke na ZS.
-
Evo, v petek posejal semena paradižnikov, danes pa že več kot polovica prikukala na svetlo, je pa res, da imam kalilnik na ploščicah v dnevni sobi, kjer je talno gretje in so tako pogoji idealni za kalitev.
Zelo dobro kalijo predvsem Elba, Volovsko in dve sorti od Bicikla: Apero in Polarbear.
Sem pa včeraj dobil še seme čudovitega Wild tomato od Julije, ki je lani objavila slike tega noro rodnega paradižnika. Gre kr zdelele v zemljo
_________________kar zraste pač zraste
Zelo dobro kalijo predvsem Elba, Volovsko in dve sorti od Bicikla: Apero in Polarbear.
Sem pa včeraj dobil še seme čudovitega Wild tomato od Julije, ki je lani objavila slike tega noro rodnega paradižnika. Gre kr zdelele v zemljo

-
-
Iščem dobesedno tole zadevo če bi jo kdo slučajno imel: https://www.google.si/search?q=lucinda+tomato&biw=1440&bih_________________Lj Šiška bolj natančno Koseze.